середа, 01 лютого 2012 00:30

Інна Цимбалюк зламала ключицю

Телеведуча 26-річна Інна Цимбалюк каталася на лижах і зламала ключицю. Зараз на лікарняному, на дзвінки не відповідає.

— Інна не хоче говорити про цю травму, — каже її подруга. Просить її не називати. — Після Нового року вона поїхала відпочивати в Альпи. На четвертий чи п'ятий день послизнулася, коли йшла до підйомника. Після цього кататися не могла. Рука боліла так, що нею не можна було поворухнути.

Ведучій зробили операцію. Тепер вона носить фіксувальну пов'язку.

— Бачив Інну 20 січня на прем'єрі фільму "Ржевський проти Наполеона" в Москві, — розповідає колега 35-річний Олексій Дівєєв-Церковний. — На плечі вона накинула полушубок. Одна рука була зафіксована пов'язкою чи в гіпсі. Хотів до неї підійти, але не вийшло. Знаю, що лікарі заборонили їй піднімати важке й порадили спати лише на спині.

Інна Цимбалюк їздить на лижах із 5 років.

— Тоді лижі були дефіцитом, — розповідала в попередньому інтерв'ю. — Моєму татові вдалося знайти короткі з черевиками 42-го розміру. Вони були імпортні, але промокали разом зі шкарпетками. Відтоді щозими катаюся на лижах, а влітку їду до моря. Відпочиваю двічі на рік по два тижні.

Зараз ви читаєте новину «Інна Цимбалюк зламала ключицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі