вівторок, 29 березня 2016 05:35

Ігор Калашник перед смертю їздив у Єрусалим

Автор: Фото з родинного архіву Калашників
  Черкащанин Ігор Калашник мав будівельне підприємство. Безкоштовно надавав квартири афганцям
Черкащанин Ігор Калашник мав будівельне підприємство. Безкоштовно надавав квартири афганцям

23 березня в Черкасах провели дев'ятини за 55-річним Ігорем Калашником, депутатом міської ради кількох попередніх скликань. Уночі 13 березня в нього стався серцевий напад.

— Востаннє ми з папою розмовляли за чотири години до того, як його не стало, — розповідає син 28-річний Микола Калашник. — Я два роки працюю у Києві. Подзвонив близько десятої вечора. Поговорили, як у кого справи. А вночі в нього зупинилося серце. Папа був надзвичайною людиною. Мав багато задумів і намагався їх втілювати в життя. Мріяв звести в мікрорайоні Митниця дитячу поліклініку.

Ігор Калашник мав будівельне підприємство "Багатогалузеве об'єднання "Інтербуд".

— Ігор був мені як старший брат, — говорить 45-річний Олександр Радуцький. Дружив із Калашником понад 10 років. — Він — приклад для багатьох, як треба жити, виховувати дітей і любити рідне місто. Його компанія забудовувала мікрорайон Митниця. Багато квартир безкоштовно виділяв афганцям. Востаннє ми з ним розмовляли за кілька днів до смерті. Він відвідував Єрусалим. Любив подорожувати святими місцями.

Ігоря Калашника поховали на Алеї слави учасників АТО на кладовищі №4. Із дружиною Тетяною Павлівною, 50 років, 25 квітня мали відзначати 30-річчя спільного життя. Окрім сина Миколи, виховали дочку Анну, 16 років.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Калашник перед смертю їздив у Єрусалим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі