четвер, 09 жовтня 2008 17:51

Ґвалтівників треба засуджувати до довічного ув"язнення

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Ледь не в кожному номері вашої газети пишуть статті про зґвалтування дітей. Кажуть, у курей нема розуму, але півень і той не чіпає молоду курку, доки та не доросте свого віку. У всіх тварин є своя пора. А наших чоловіків виправдовують, запевняючи, що зґвалтування скоєне психічно хворою людиною.

Ця сволота свідомо, заради задоволення своєї нелюдської плоті, ламає життя малолітнім дітям. Але ж і наші гуманні закони дозволяють у багатьох випадках уникнути покарання. Таких людей потрібно наказувати та карати за найвищою мірою — на довічне ув"язнення.

У давні часи чоловік був головою сім"ї, захисником. Нині все частіше стали з"являтися "мисливці" на дівчат і дітей. Доки ж ці нелюдки будуть затьмарювати нашу й так заплямовану сутність життя? У війну німці, захоплюючи землі, знищували все на своєму шляху, ґвалтуючи дітей і жінок. А це ж наші односельці, батьки, брати і сусіди! Це великий гріх, який вони ніколи не відкуплять ні перед Богом, ні перед жертвою.


Із повагою жінки с. Мирне Костопільського р-ну Рівненської обл.

Зараз ви читаєте новину «Ґвалтівників треба засуджувати до довічного ув"язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі