четвер, 11 грудня 2008 18:25

Губські зустрічатимуть Новий рік на Мальдівах

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Народний депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко з донькою Марією граються з песиком співака Андрія Кравчука
Народний депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко з донькою Марією граються з песиком співака Андрія Кравчука

У суботу клуб ділових жінок "Модус Вівенді" влаштував благодійний ярмарок-пікнік "Мрії під ялинку".

Гості з"їжджаються до заміської резиденції Бьорна Штенделя в селі Вишеньки під Києвом. Німецький меценат — спонсор заходу. Квиток для дорослих коштує 500 грн, для дітей — 300. За зібрані кошти "Модус Вівенді" побудує гральний майданчик для Знаменського дитбудинку.

У дворі  розставили лотки з новорічними сувенірами, їжею та напоями.

— Із погодою пощастило, — перемовляються дві жінки в черзі по млинці. — Минулого року так намерзлися.

Двором походжає співак Андрій Кравчук, 31 рік. Він у синьому костюмі Діда Мороза. Розхристане волосся зачесане в ірокез.

— Почуваюсь офігєнно, усі на мене звертають увагу, —  відпиває гарячого глінтвейну. На ярмарку горнятко напою коштує 50 грн.

— Дід Мороз у мене сучасний, без бороди, із модною зачіскою. Хотів, правда, темні окуляри вдягти, але  не дозволили, — мружиться від яскравого сонця. — Торік уже був Дідом Морозом, на вечорі в одному з дитячих будинків у Чернігівській області. Снігурочкою була Ліля Подкопаєва (олімпійська чемпіонка з гімнастики. — "ГПУ"). У новорічну ніч вона збирається влаштувати карнавал. Думаю, заїду до неї.

Згадує, що найцікавіший Новий рік зустрічав 2000-го.

— Виступав на Майдані. Це ж міленіум, просто незабутньо! Але трохи переживав, бо було багато піротехніки. Я від неї часто страждаю. Часом на мені навіть брюки плавляться, — крутиться на місці. — Маю кілька опіків — і всі ззаду.

У другому кінці двору розглядає новорічні подарунки 45-річна Євгенія Губська, дружина депутата-"бютівця". Жінка очолює клуб "Модус Вівенді".

Хвалиться, що на Новий рік із сім"єю поїде на Мальдіви.

— Пірнатимемо там усі разом. Я вже три роки займаюся дайвінгом, усю сім"ю підсадила. Восени з молодшим сином побували на острові Сипадан у Малайзії — святе місце для дайверів. Добиратися важко — чотири години літаком, дві автобусом, іще годину на човні. Але воно того варте! Я там навіть у печері пірнала. Кусто назвав її місцем, куди черепахи ходять умирати. Вони просто не знаходять звідти дороги назад! Коли чоловік дізнався, де ми були, схопився за голову.

— На яку глибину занурювалися?

— Любителям можна пірнати до 40 метрів. Мій рекорд — 35.

Зараз ви читаєте новину «Губські зустрічатимуть Новий рік на Мальдівах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі