четвер, 05 липня 2007 17:24

Гриби сняться на прибуток

 

"Часто на ранок бачу віщі сни. Увечері сниться пережите за день, а вранці думаєш про майбутнє. От ввижається, що розмовляла з президентом. Щось у мене запитував. Я радісно говорила йому про народ, що люди менше б пили, аби зарплата була більша. Називала його на ім"я. Але що мене здивувало: Віктор Андрійович виздоровів. Він мав чисте моложаве обличчя, в очах не було стільки смутку, як зараз. Я почувалася легко й невимушено, а прокинулася з усмішкою: чоловіка нема, то вже й президенти сняться!

Тетяна Петрівна, вдова, 43 роки, Хмельницька обл."

Сон оптимістичний, позитивний як для вас, так і для Віктора Андрійовича. Вам пощастить здійснити задумане, можливо, познайомитесь із добрим чоловіком. Одужання президента може засвідчувати поліпшення справ в Україні.


"Я вві сні збирала гриби. Тільки в лісі було темно і людей багато. Мені здавалося, що через їхню присутність нічого не вдасться знайти, тільки пальці об пеньки та коріння позбиваю, бо була боса. Але трава шовкова, я легко ходила по ній. Під одним  деревом було густо встелено грибами. Ніхто їх не помітив. Чи може вони отруйні? Хотіла когось гукнути, але передумала. Ножиком запрацювала швидко: чик-чик. Аж тут упала на мене чиясь тінь. Випрямилася — стоїть красень і сміється. "Люблю грибну юшку", — каже. "То я зготую", — відповідаю. Та й прокинулась. Заміж я виходила, та невдало — розлучились. Маю сина.

Наталя Олександрівна, вчителька початкових класів, 29 років, Житомирська обл.".

З усього видно, що це для вас щасливий пророчий сон. Вважають, що гриби сняться на прибуток, успішне вирішення справ. Жінкам — ще й на вагітність.

"Снилося, що їхала кудись поїздом. Але їхала так довго, що хотілося зійти. Та на станціях було пустельно, і я боялася, що ні в кого буде запитати дороги. Отож їхала далі, аж поки поїзд не зупинився серед поля. Кондуктор оголосив: "Станція Вовки. Хто хоче, щоб його з"іли, — виходьте!". Потім побачила, як дві жінки почали вибиратися з вагона. Одна ще й приказувала: "А нам тих вовків і треба. Краще з вовками, як із баранами!". Я не наважилася визирнути у вікно, забилася в куток і сиділа, поки поїзд знову не рушив. "Наступна станція Гадюки!" — оголосив провідник. Тут я прокинулась. Мене в дитинстві вовками лякали. Чула переказ, як після війни було багато вовків, вони накидалися на людей, худобу.

Марія Володимирівна, 58 років, м. Кіровоград".

Тривожні сни засвідчують складні проблеми чи зіпсовані взаємини з родичами, сусідами, колегами. Може, ви розчарувалися в справі, якою займалися? Маєте таємних ворогів. Невпевненість у завтрашньому дні лікується роботою. 

Зараз ви читаєте новину «Гриби сняться на прибуток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі