четвер, 04 червня 2009 19:14

Фред Дарст показував середній палець глядачам

У неділю американський гурт "Лімп Бізкіт" дав концерт у київському Палаці спорту. У столицю прилетіли із Москви, де виступали напередодні.

— У мене болить горло — сильно застудився, — скаржиться англійською 38-річний лідер гурту Фред Дарст на прес-конференції в готелі "Хайят". Тут поселили музикантів. — Тепер п"ю чай із медом і перцем — це рецепт однієї мексиканської чаклунки. Українську горілку не питиму.

Дарст у шортах до колін. На правій нозі під коліном — портрети літературного героя Франкенштейна та вченого Альберта Ейнштейна. Татуюваннями вкриті обидві руки —  Фред працював майстром тату.

— Де наб"єте наступне тату?

— Іще над цим не думав, — регоче. — Може, й на пенісі.

У Дарста запитують, яку музику він слухає.

— Моя сім"я не була багатою, але на музику ніколи не шкодували грошей. Спочатку я слухав Елвіса Преслі. Сейчас у меня 20 тысяч песен в компьютере, и я не могу определиться, — переходить на російську.

На концерт "Лімп Бізкіт" прийшли понад 5 тис. глядачів. Виступ затримали на годину. Першим на сцену вибіг Фред Дарст і показав глядачам середній палець. Гітарист Уес Борланд стрибав у білому костюмі й перуці.

— Як скажена мавпа! Він мені подобається, — киянка 17-річна Оксана Кравець купила квиток на танцпол перед сценою за 300 грн. Віддала половину своєї стипендії. — Боялася впасти, щоби не затоптали. У 2001-му на концерті в Австралії таке сталося з 15-річною дівчиною.

Зараз ви читаєте новину «Фред Дарст показував середній палець глядачам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі