пʼятниця, 10 грудня 2010 06:00

Євгенія Тимошенко хоче всиновити дитину

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Євгенія Тимошенко зі своїм чоловіком Шоном Карром
Євгенія Тимошенко зі своїм чоловіком Шоном Карром

30-річна Євгенія Тимошенко, донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко, хоче стати прийомною матір'ю.

— Такі плани в мене були. Неможливо про таке не думати, коли дивишся на дітей, — каже під час дитячого фестивалю "Назустріч мрії" у Києві.

Говорять, 42-річний Шон Карр, чоловік Євгенії, не проти всиновлення.

— Ми вже це навіть обговорювали, — продовжує дружина. — Він готовий до цього кроку. Може, з часом ми й усиновимо когось. У нас молода сім'я, а для того, щоб усиновити маля, потрібно на 200 відсотків бути готовими до цього: мати можливість достатньо уваги й часу приділяти дитині.

Тимошенко і Карр разом із 2005-го року. За цей час не раз ходили чутки про вагітність Євгенії.

— Женя дуже хоче стати матір'ю, — говорять знайомі подружжя. — Вони із Шоном стали б гарними батьками. Напевно, у когось із них проблеми зі здоров'ям. Усі чекають на поповнення в їхній сім'ї, але питати про це бояться.

— Часто так буває, що пара не має дітей, але після того, як усиновить когось, у сім'ї з'являється власне немовля, — каже біоенергетик Мирослав Олійник, 44 роки. — Так було із Лілією Подкопаєвою й Тимофієм Нагорним. Вони всиновили Вадима. Після того Ліля завагітніла й народила доньку Кароліну. Поява на світ дитини — це подарунок від Бога, на який потрібно заслужити гарними вчинками.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Тимошенко хоче всиновити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі