четвер, 27 листопада 2008 17:31

Євгенія Дюрер забрала в Єрофєєва дитину

Від російського письменника 61-річного Віктора Єрофєєва пішла Євгенія Дюрер, 27 років. Чоловік відмовився оформляти розлучення із першою дружиною, полячкою В"ячеславою.

Дюрер за фахом фотограф. Десять років тому вона поїхала робити репортаж із презентації книжки Єрофєєва для однієї з московських газет.

— Жені було 18 років, — згадує Віктор Володимирович. — Із письменників вона знала Пелевіна та Акуніна. А мене не знала. Й мені це, як не дивно, імпонувало.

Після знайомства пара кілька років зустрічалася потайки від дружини письменника, потім жили не криючись у трикімнатній квартирі в центрі Москви. Три роки тому Євгенія народила Єрофєєву доньку Майю. Під час переїзду в орендоване помешкання Дюрер забрала дитину із собою. Чоловікові залишила кішку Настю та авто БМВ.

Єрофєєв написав 17 книжок. Його твори перекладені 12 мовами. Книги письменника видає його син від першого шлюбу Олег, 32 роки.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Дюрер забрала в Єрофєєва дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі