четвер, 30 червня 2016 05:00

Євген Василенко повісився у військовій частині

— Женя такий був добрий, що й мухи не образить. Ніколи ні на що не скаржився. Ми з ним разом проходили строкову службу. Потім він на контракт пішов. Коли почалася війна, Женю в АТО відправили. Вони під Слов'янськом стояли. Останній рік у частині перебував, на схід не їздив, — каже 25-річний Сергій Бондаренко з Одеси.

Його товариш 25-річний десантник Євген Василенко повісився 16 червня у військовій частині селища Гвардійське на Дніпропетровщині.

— На Женю вдома чекали дружина й 3-місячна донька. У червні він приїжджав у відпустку. Майже весь час проводив із родиною. Був веселий. 17 червня у нього закінчувався контракт. Хотів піти з армії і пошукати цивільну професію, — розповідає брат дружини загиблого Олег Несен, 30 років.

— Останні два дні Женя не відповідав на дзвінки родичів, — говорить Олег. — Нам зателефонували з військової частини. Сказали, що Жені більше немає. Говорять — він наклав на себе руки. Але такого не може бути.

Зараз ви читаєте новину «Євген Василенко повісився у військовій частині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі