вівторок, 03 вересня 2019 05:56

"Это был не парад, а утренник с "95 кварталом"

Активні користувачі соціальних мереж схильні до ожиріння. Ділянки мозку, які контролюють почуття голоду, в них активніші за ті, що відповідають за самоконтроль.

Такий висновок вчених університету Райс у США. Вони опитали людей віком від 18 до 23 років. Ті, хто проводить у соцмережах понад 4 год. на день, мають вищі показники маси індексу тіла та відсоток жиру в організмі.

— Ми помітили закономірність: усе більше молодих людей почали страждати на ожиріння після того, як на зміну телефонам прийшли смартфони з додатками й технологіями, — каже професор Річард Лопез. — Дослідження показало, що надмірне користування ними напряму пов'язане з ожирінням.

Що обговорювали користувачі соціальних мереж у серпні

2 серпня Печерський райсуд столиці задовольнив позов колишнього радника президента-втікача Віктора Януковича 45-річного Андрія Портнова про захист честі та гідності. На його користь вирішив стягнути з держбюджету майже 7 млн грн.

"Це стилістика таких діячів — заробляти на проблемах нашої державності. І чим більше проблем — тим більше бонусів"

Віктор Романюк, "Фейсбук"

"Зазвичай такі виплати з подібних позовів становлять 100 гривень. Але то ж Портнов, суддя Вовк та "Печерний суд".

Олександр Шейченко, "Інстаграм"

"Вєлікалєпна, блін. Люстрований політик, який і у владі не повинен наразі бути, стягує з держави кошти за свою люстрацію! Гроші з бюджету — сепарам. А на що будуть українці жити? З чого виплачувати пенсії і субсидії?"

Ганна Дервіш, "Фейсбук"

4 серпня завершилася тижнева школа для новообраних депутатів партії "Слуга народу". Проходила у Трускавці. Народні обранці жили в готелі "Ріксос Прикарпаття". Там є басейн і спа-салон. Стандартний двомісний номер коштує 3,5 тис. грн за добу.

"Якби нардепи ходили в ті ж лікарні, що і виборці, користувалися тим же транспортом, вчили своїх дітей у наших вузах — зміни сталися б набагато швидше".

Наталія Давиденко, "Фейсбук"

"Навчальний центр Десна — близько до Києва і дуже дешево! Яворів — ближче, ніж Трускавець, і теж дешево. Не думали?"

Любомир Курчак, "Фейсбук"

"Зіркові Слуги народу потребують лише п'ятизіркових умов праці. Народ аплодує радісно і вдячно".

Євген Поладич, "Інстаграм"

"Юзік, напевно, в цей час у столовці був і не цибав. А то б навіть у Києві відчули балів так на дев'ять по Ріхтеру".

Богдан Венгер, "Інстаграм"

Президент Володимир Зеленський звільнив дипломата 53-річного Романа Безсмертного з переговорної групи у Мінську. Напередодні той заявив, що після того, як 6 серпня, попри проголошене перемир'я, під Павлополем на Донбасі загинули четверо наших військових, Україна мала б призупинити участь у Мінському процесі.

"За час перебування в переговорній групі Роман Безсмертний заявив про себе, як про державну людину, і проявився виразніше, аніж упродовж президентської кампанії. Шкода, що його зелені викинули. Це ще одна з ознак, що слуги служать кремлівському панові".

Анатолій Карась, "Фейсбук"

"Цей папуга під кайфом дочекається, що українці дадуть йому ціпком межи очі, і поїде воно отримувати паспорт ерфіраста по спрощеній процедурі".

Андрій Стажко, "Фейсбук"

"Безсмертного хотіли використати декоративно, як в радянські часи використовували "показових" українців на другорядних посадах для легітимізації окупаційного режиму. Він не захотів грати таку роль, тому його звільнили".

Олексій Кабачій, "Інстаграм"

24 серпня у центрі Києва на Марш Захисників України прийшли 50 тис. людей. Його організували самі ветерани, після того як президент Володимир Зеленський скасував традиційний військовий парад. Він узяв участь у Ході Гідності. Постановником дійства став режисер Алан Бадоєв.

"В этом году празднование Дня Независимости стоило рекордную сумму, близкую к предыдущим 3–4 годам вместе взятым. Хотя начиналось все с ролика Зеленского, в котором он рассказывал про страшную дороговизну парадов. Но дав распоряжение выплатить 300 миллионов гривен в качестве премии — он что-то сэкономил?"

Юрій Бірюков, "Фейсбук"

"Отмена парада — это предательство Украины. Он на политическом и дипломатическом языке означает, что Украина не собирается сдаваться и исчезать с политической карты мира, с ней придется считаться. А новый президент парад отменил. Какой это сигнал всему миру?"

Євген Макаров, "Інстаграм"

"Это был не парад, а утренник с "95 кварталом". Устроили шоу, а не Марш Достоинства"

Лариса Чумаченко, "Фейсбук"

"Бадоева сделали режиссером шоу. Представляю, как ржут кацапы, глядя на это. Это то же самое, если бы в России военным парадом командовал Боря Моисеев".

Ігор Костиренко, "Фейсбук"

"Президент, кроме этого шоу на Майдане, еще ничего существенного не сделал для страны. Пианино на Майдане и Тина с арфами на крыше — понты! Марш — вот что было главным. Была бы там — на коленях бы стояла перед воинами. Эта неожиданная народная драматургия потрясла до глубины души.

И еще. Раскол в обществе уже закрепился. Теперь он стал как пианино на Майдане. Одни что-то пиликают, а народ идет. И его марш и ритм — это уж действительно из другой оперы".

Олена Москаленко, "Фейсбук"

Зараз ви читаєте новину «"Это был не парад, а утренник с "95 кварталом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі