середа, 18 липня 2007 16:03

Еністон переїжджає до Лондона

Голлівудська актриса Дженіфер Еністон, 38 років, переїжджає з Лос-Анджелеса до Лондона заради свого коханого, британського манекенника Пола Скалфора, 36 років.

Він кинув школу в 16 років і пішов працювати каменярем на будівництво. Одночасно займався боксом. Стати моделлю Полу допомогла мати, яка відправила фотографію сина в одну з агенцій.

Дженіфер та Пол свій роман тримали в секреті. Уперше їх побачили разом у травні цього року. Вони вечеряли в ресторані, а потім поїхали  до Дженіфер.

Пол зовні схожий на колишнього чоловіка Еністон Бреда Пітта. Той кинув Еністон через роман з актрисою Анджеліною Джолі два роки тому. Мати Бреда Пітта й досі у захваті від колишньої невістки й сподівається, що Пітт повернеться до Дженіфер.

Після розлучення Еністон зустрічалася з актором Віном Вонсом, який запропонував їй одружитися. Вона погодилася, але весілля не було. Напередодні церемонії Дженіфер зізналася Віну, що кохає Пітта.

Зараз ви читаєте новину «Еністон переїжджає до Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі