четвер, 21 лютого 2008 14:31

Енергетичних вампірів нейтралізують байдужістю

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 
"Мені — 56, живемо з чоловіком 35 років, — пише пані Віра з Полтавщини. — Маємо двох синів і доньку. Коли одружувалися, з батьків була лише мама. Мешкали з нею в одній хаті. Було тісно, і ми вирішили переїхати. 20 років жили в Криму у великому красивому селі в 4-кімнатній квартирі. Вирішили взяти ділянку під забудову. Почали будувати сарай. Якось увечері чоловік почув розмову двох жінок. Вони казали, що ми тут не житимемо. І справді, колгосп розвалився, не стало роботи. У квартирі зник газ, вода, опалення. Хата стала цвісти. Ми повернулися до батьків. Узагалі довелося переїжджати вісім разів. Життя не налагоджується. Мене покинув сон, не можу їсти, маю судоми. Не маю сил навіть ходити".

Шановна пані Віро, кожна людина живе у двох вимірах: матеріальному та тонких енергій. Небагато людей сприймають інформацію з тонкого виміру. Жінки, про яких ви пишете, зчитали інформацію з місцевості. Над нею енергія пустоти.

Ваші з чоловіком біосистеми теж зруйновані свідомими біоенерговтручаннями (порчами). Це спричинило розлад усіх систем організму (нервової, серцево-судинної). Вам потрібно зняти усі порчі, а тоді звернутися до лікарів.


"Нас зацікавила стаття "Допоможіть врятувати брата", — пишуть Таміла та Леонід із Черкащини. — Уже понад 10 років, рятуючи себе від смерті, ми майже щодня робимо виливання на віск. Це стало обов"язковим — як їсти, спати, господарювати. Куди ми тільки не їздили, з ким не зустрічалися. Але очікуваного результату не мали: скрізь шахрайство".

Шановні Таміло та Леоніде, люди — не чарівники, які змінюють долі. Тож не усі шарлатани. Добре, що ви навчилися зараджувати собі. Кожна людина має дбати про власний фізичний стан і духовне удосконалення. Виливаннями на віск знищують негативні енергії, але не усувають  причини. Ваші біополя перебувають під впливом порч, схожих на кулі-сітки. Негативні енергії затягуються і утримуються усередині них. Потрібно їх усунути.


"Два роки тому ми з чоловіком вирішили забрати до себе свекруху, — пише пані Марія з Волині. — У 82 роки вона лишилася сама у хаті без зручностей, немічна та хвора. Прийняла її як рідну матір. Жодного разу не сварилися. Свекруха одужала, її обличчя стало свіжішим, ніж моє у 50 років. Якось свекруха сказала, що я хвора. За місяць я потрапила до лікарні та ледь не померла. Нездужаю і нині: живу на ліках, заспокійливих. Відчуваю, що свекруха бере мою енергію. На її одязі під час прання знаходжу шпильки. Як ходить біля мене, то обов"язково торкнеться. Іноді зникають мої речі".

Шановна пані Маріє, це — побутовий енергетичний вампіризм із застосуванням порч. На вашому біополі є програма на хворобу. Із енергетичного каналу на рівні сонячного сплетіння іде відтік життєвої сили. Що гірше ви ставитеся до свекрухи, то більший цей відтік. Вам треба негайно зняти порчі та навчитися ставитися до свекрухи нейтрально.

Зараз ви читаєте новину «Енергетичних вампірів нейтралізують байдужістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі