середа, 19 грудня 2007 17:28

Емма Бантон зі "Спайс гьорлз" упала на сцені (ФОТО)

Автор: фото: REUTERS/Anthoni Harvey
  Одна з солісток ”Спайс гьорлз” Емма Бантон у Лас-Вегасі, під час світового туру гурту, потягнула щиколотку. ”Спайс гьорлз” не виступали разом шість років
Одна з солісток ”Спайс гьорлз” Емма Бантон у Лас-Вегасі, під час світового туру гурту, потягнула щиколотку. ”Спайс гьорлз” не виступали разом шість років

Одна із солісток гурту "Спайс гьорлз" 31-річна Емма Бантон ходить на милицях. Під час виступу в Лас-Вегасі вона впала на сцені й потягнула щиколотку. До кінця концерту доспівала, кульгаючи. Після виступу співачці наклали гіпс.

— Я переконана, що швидко одужаю, — каже Бантон. Десять років тому вона вже мала таку травму. Тоді впала через туфлі на високій платформі.

Із загіпсованою ногою Бантон прийшла до аеропорту Лос-Анджелеса на презентацію літака "Спайс Уан". Ним "Спайс гьорлз" літатимуть під час світового туру "Повернення". 32-річна Мелані Браун, 33-річні Вікторія Бекхем та Мелані Чизхольм, 35-річна Джері Голлівелл та Емма Бантон зібралися вперше за останні шість років.

У перекладі з англійської "Спайс гьорлз" — "перчені дівчатка". Гурт став популярним наприкінці 1990-х. Його створили за оголошенням у газеті. За розкрутку п"ятірки взявся продюсер Саймон Фуллер. Кожній учасниці він вигадав влучний псевдонім. Вікторію Бекхем назвав Пош Спайс: у перекладі — "стильна перчинка". Емма Бантон — Бебі Спайс, тобто "перчинка-малюк". Мелані Чизхольм стала "спортивною", а Мелані Браун — "скаженою". Джері Голлівелл Фуллер називав просто Джинджер.

1998 року "перчинки" були найпопулярнішим дівочим гуртом  світу. Тоді 14 тис. квитків на їхній концерт у Нью-Йорку розкупили за 12 хв. Та того ж року групу залишила Голлівелл.

— У мене хворий шлунок. Я не витримую гастрольних дієт, — пояснила Джері. Насправді вона посварилася з Мелані Браун. Без Голлівелл група випустила альбом "Назавжди", але він провалився. Після цього кожна учасниця гурту розпочала сольну кар"єру.

Місяць тому "Спайс гьорлз" виступили вперше за 6 років. Їх знову зібрав продюсер Саймон Фуллер. Він заборонив співачкам сваритися. А в контракт дописав вимогу не вагітніти під час туру. Усі учасниці гурту мають дітей. Емма Бантон наприкінці літа народила сина Бо. Мелані Браун має двох доньок — Фенікс Ші та Енджел. Джері Голлівелл торік народила доньку Блюбелл. Вікторія Бекхем виховує трьох синів — Брукліна, Ромео та Круза.

Перший концерт туру "Спайс гьорлз" відбувся в канадському місті Ванкувер. На нього прийшли 15 тис. глядачів. Квитки в Лондоні розкупили за 38 секунд після того, як вони надійшли у продаж. Натомість у Лас-Вегасі група виступала перед напівпорожньою залою.

— Після туру "Спайс гьорлз" остаточно розпрощаються, — пообіцяла співачка Мелані Браун.

Зараз ви читаєте новину «Емма Бантон зі "Спайс гьорлз" упала на сцені (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі