четвер, 10 січня 2008 17:05

Емінем захворів на пневмонію

  Два роки тому американський репер Емінем лікувався від залежності од снодійних препаратів. Через це припинив виступати
Два роки тому американський репер Емінем лікувався від залежності од снодійних препаратів. Через це припинив виступати

35-річний репер Емінем (справжнє ім"я Маршалл Брюс Метерс) зустрів Новий рік у лікарні в Детройті. Його шпиталізували з діагнозом "гостра пневмонія". Співак також має проблеми з серцем через надмірну вагу — понад 90 кг. Днями його виписали додому, де він продовжує лікуватися.

Гладшати він почав після останнього розлучення з Кім Метерс. Вони знайомі ще зі школи. Двічі одружувалися і двічі розлучалися. Уперше пара вирішила поєднати свої долі 1999 року. На той час вони вже мали доньку Хейлі. 2001-го в одній зі своїх пісень Емінем описав смерть дружини. Через це вона подала на розлучення. Судова тяганина за право опіки над донькою тривала два роки. Суд залишив Хейлі з матір"ю, а батько міг вільно її відвідувати. У січні 2006-го Емінем та Кім знову побралися, а в червні подали на розлучення.

Після того Емінем припинив виступати з концертами. Усі дні він проводив у студії звукозапису. Він допомагав своїм колегам-реперам, а також записував власний альбом.

Зараз ви читаєте новину «Емінем захворів на пневмонію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі