неділя, 11 березня 2007 15:34

Елізабет Херлі видав заміж Елтон Джон

Автор: фото: reuters
  Модель Елізабет Херлі та її чоловік бізнесмен Арун Найара на званій вечірці в Мумбаї, Індія
Модель Елізабет Херлі та її чоловік бізнесмен Арун Найара на званій вечірці в Мумбаї, Індія

Акторка та модель Елізабет Херлі, 41 рік, вийшла заміж за індійського бізнесмена Аруна Найара, 42 роки.

Церемонія проходила в старовинному замку Саделейн у графстві Ґлостершир у Великій Британії. Замок належить сім"ї Генрі Дент-Броклехерста, хрещеного батька 4-річного сина нареченої Даміана. Батько хлопчика — продюсер-мільйонер Стівен Бінґ.

На весілля Херлі та Найар запросили 247 гостей. Прийшов і колишній бойфренд Ліз — актор Х"ю Ґрант, з яким вона зустрічалася 13 років. До вівтаря наречену вів співак сер Елтон Джон.

Актриса просила дарувати їй свиней, корів і овець — вона хоче поповнити свою ферму. Зараз там живуть 120 голів худоби та отара овець. Найбільше Херлі мріє про плямисту свиню ґлостерської породи, яка коштує $400. Але гості не привезли жодної льохи. Х"ю Ґрант пожертвував гроші Лондонському зоопарку на утримання мавпочки на ім"я Елізабет.

Наступного дня молодята полетіли до Раджастану. Там вони провели шлюбну церемонію за індійським звичаєм.

З Аруном Ліз познайомилася три роки тому на показі мод "Крістіан Діор". Представила їх тодішня дружина Аруна, італійка Валентина Педроні. Невдовзі Найар подав на розлучення. Валентина погодилася відпустити чоловіка, отримавши кілька мільйонів доларів компенсації.

Мешкатиме подружжя в Барнслі, що у графстві Ґлостершир, у новому будинку за 2,7 млн фунтів стерлінгів.

Зараз ви читаєте новину «Елізабет Херлі видав заміж Елтон Джон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі