четвер, 12 червня 2008 18:49

Елеонорі Масалаб пошили сукні на конкурс краси

Автор: фото: ТаблоID/Іда Спалах
  Елеонора Масалаб приміряє сукню, у якій з’явиться на конкурсі ”Міс Всесвіт-2008” у В’єтнамі
Елеонора Масалаб приміряє сукню, у якій з’явиться на конкурсі ”Міс Всесвіт-2008” у В’єтнамі

19-річній "Міс Україна Всесвіт-2008", харків"янці Елеонорі Масалаб пошили вбрання на міжнародний конкурс "Міс Всесвіт-2008", що відбудеться у В"єтнамі 14 липня.

У понеділок Елеонора вилітає до В"єтнаму. На конкурс повезе національний костюм із червоними маками. Плаття ручної роботи із шовку, мережива, шкіри прикрашене камінням "Сваровскі". Сукню для Масалаб пошила дизайнерка Діана Дорожкіна, 42 роки.

— Шила два місяці, — розповідає "ГПУ" Дорожкіна. — Мені допомагали п"ятеро кравців. Плаття складається із трьох коротеньких шовкових спідничок і однієї довгої. Найважче було нашити на них маки — шовк тонесенький, легко рветься. Червоні чобітки прикрасили стразами "Сваровскі". До костюма тиждень робили високу корону із маків. Хочемо підкреслити красу цих квітів, а не смерть від них. Також на конкурс пошили брючний костюм із синього шовку. Ліф розшили стразами "Сваровскі". Наряди Елеонора залишить собі. Національну сукню можна одягати на вечірки. Із неї легко знімається довга спідниця — і плаття стає елегантним вечірнім нарядом.

Окрім національного костюма, Елеонора візьме на конкурс іще 16 коктейльних і п"ять вечірніх суконь. У В"єтнамі дівчина перебуватиме три тижні. Помічниця Масалаб Ганна Філімонова розповідає "ГПУ", що в останні місяці красуня трохи підстригла і підфарбувала волосся. У косметолога покращила колір шкіри, ходила у басейн, солярій, на масаж, танці, фітнес, шейпінг.

— Тепер не робить нічого. Треба, щоб тіло відпочило. Щодня бере уроки англійської мови, — долає Філімонова.

Зараз ви читаєте новину «Елеонорі Масалаб пошили сукні на конкурс краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі