четвер, 03 квітня 2008 18:59

Економна лампочка коштує від 15 гривень

"Шановні панове! У вашій газеті було надруковане інтерв"ю з Євгеном Суліним. Там згадано про нові електролампочки, так звані енергоефективні. Брехня! Ці лампочки лише ефективно витягують із жителів України гроші! Така лампочка горіла в мене лише день, друга і третя — тиждень, четверта місяців десять, а грошей я заплатив — дай Боже! І ще ця лампочка створює радіоперешкоди для радіо та телебачення. І світло не біле, а якесь темно-рожеве... Розчарувався з цією іграшкою вкрай!

Із повагою, Віктор Кобзар, с. Світлогірське, Криничанський район,

Дніпропетровська область".

— Енергозберігаюча лампочка на 85 відсотків економить електроенергію, — каже Сергій Лобанов, 25 років, менеджер із маркетингу компанії "Філіпс Україна". — Вони бувають різні за формою. Варто запам"ятати, що така лампочка коштує від 15 гривень. А звичайна, яка може бути схожа на економну, приблизно 2 гривні.

Лобанов додає, що на свою продукцію компанія "Філіпс" дає рік гарантії. Він упевнений, що енергозберігаючі лампочки не створюють перешкод для радіо та телебачення.

У мережі магазинів "Капро", які торгують усім, що може знадобитися для електромережі, світла та зв"язку, продають ощадні лампочки двох фірм.

— На товари німецької компанії "Остром" ми даємо гарантію три роки. Їхня лампочка на 40 ват коштує 58 гривень, — говорить Євгеній Парій, з фірми "Капро-Київ". — 40-ватка китайської фірми "Електрум" обійдеться в 14 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Економна лампочка коштує від 15 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі