вівторок, 12 липня 2016 06:25

Ека Згуладзе розлучається
2

Рафаель Глуксманн
Фото: ФОТО З САЙТА WWW.bild.de
Ека Згуладзе і Рафаель Глуксманн виховують 5-річного сина. Доки жінка працювала в Україні першим заступником міністра внутрішніх справ, дитина з батьком жила в Парижі

Грузинка 38-річна Ека Згуладзе розлучається з чоловіком французом Рафаелем Глуксманном, 36 років. У травні цього року Згуладзе пішла у відставку з посади першого заступника міністра внутрішніх справ України. Кажуть, через сімейні негаразди. Зараз у Парижі оформлює розлучення.

Глуксманну приписують роман із 37-річною Лією Салам, французькою теле- та радіоведучою. Їх бачили разом на відпочинку в Італії.

"Вони познайомилися на телемарафоні", — пишуть французькі журналісти. "В Італії цілувались і не приховували цього. На пальці Лії побачили обручку. Значить, у них все серйозно і, скоріше за все, вони заручилися".

Вперше Ека Згуладзе вийшла заміж у 20 років за грузинського шоумена Георгія Палавандішвілі. ­Через 12 років розлучилися. 2011-го її чоловіком став журналіст і кінорежисер Рафаель Глуксманн. Був помічником тодішнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

— Із Рафаелем тісно познайомилася у США. В Нью-Йорку застряли на два дні в аеропорту через виверження вулкана в Ісландії, — згадувала Ека. — Хоча знала Рафаеля раніше. У Грузії 2008-го знімав фільм про війну. Цілий рік працював безкоштовно, писав репортажі з країни. Коли закінчилися заощадження, хотів поїхати до Франції шукати роботу. Тоді уряд Грузії запросив його працювати консультантом з євро­атлантичної інтеграції. Він погодився.

У подружжя є спільний син 5-річний Олександр. Хлопчик жив із батьком у Парижі. На вихідні і свята приїжджали до України.

Батько Еки Згуладзе — інженер. Мати — мистецтвознавець. Не хотіла, щоб донька їхала до України проводити поліційну реформу. За два дні до відставки Ека Згуладзе отримала службову 3-кімнатну квартиру в Печерському районі столиці. У ній прописала батька, матір і брата. Своє житло в Тбілісі здає в оренду. В Україні мала зар­плату понад 13,5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Ека Згуладзе розлучається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі