четвер, 14 червня 2007 18:59

Джорджа Майкла засудили до ста годин громадських робіт

43-річного британського співака Джорджа Майкла (Йоргос Кіріоакос Панайоту) лондонський суд засудив до ста годин суспільно-корисних робіт. Його звинуватили у водінні автомобіля під впливом наркотиків. Співака на два роки позбавили прав і зобов"язали виплатити штраф $4,6 тис.

Джорджа Майкла затримали торік 2 жовтня на північному заході Лондона. Він заснув за кермом свого "мерседеса". Машина виїхала на зустрічну смугу і створила затор на дорозі. Очевидці кажуть, що Джордж їхав по зустрічній зі швидкістю 10–15 км/год. У машині голосно грала музика, тому сигналів машин не чув.

— Мені соромно, що я піддав життя людей небезпеці, — заявив Джордж на суді. Але заперечив, що вживав наркотики. Майкл каже, що  заснув за кермом від перевтоми і від препаратів, які приписав йому лікар. Після оголошення вироку співак не засмутився. Він сміявся і жартував зі своїми шанувальниками, які заполонили приміщення суду.

Майкл вважає, що світ був би значно кращим, якби більше людей курили марихуану.

Зараз ви читаєте новину «Джорджа Майкла засудили до ста годин громадських робіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі