середа, 26 вересня 2007 17:49

Джордж Клуні з коханою потрапив у аварію

Автор: фото: reuters/Lucas Jackson
  Голлівудський актор Джордж Клуні зі своєю подружкою Сарою Ларсон приїхав у Нью-Йорк на прем’єру свого фільму ”Майкл Клейтон”. 24 вересня 2007 року
Голлівудський актор Джордж Клуні зі своєю подружкою Сарою Ларсон приїхав у Нью-Йорк на прем’єру свого фільму ”Майкл Клейтон”. 24 вересня 2007 року

У п"ятницю американський актор Джордж Клуні, 46 років, та його подружка Сара Ларсон, 28 років, потрапили в аварію у штаті Нью-Джерсі. У мотоцикл актора "Харлі-Девідсон" урізався автомобіль "мазда".

Клуні та його подружку доправили до клініки міста Пелісейдс. В актора зламане ребро. Кохана Клуні отримала перелом стопи та зчесала обличчя. Серйозних травм Джордж і Сара уникли завдяки шоломам. 27-річний водій "мазди" несильно забився.

Клуні заявив поліцейським, що їхав правою смугою, а "мазда" хотіла проскочити перед ним. Проте її водій заперечує слова актора. Він каже, що мотоцикл намагався проїхати повз автомобіль, завертаючи на праву смугу. У Нью-Джерсі обгін з правого боку заборонений.

— Джордж почувається нормально, — говорить прес-секретар Клуні Стен Розенфілд. — Але лікарі сказали йому деякий час побути вдома.

Із Сарою Ларсон Клуні познайомився торік на Венеціанському кінофестивалі. Вони не розлучаються вже місяць. 1 вересня закоханих бачили в Парижі в ресторані. Вони сиділи з актором Метом Деймоном та його дружиною Лучіаною.

Модель Сара Ларсон — переможниця шоу "Чинник страху". Вона працює офіціанткою в клубі Лас-Вегаса "Пелмс Казино Резорт". У липні там відбулася прем"єра фільму "Тринадцять друзів Оушена", де Клуні грає одну з головних ролей. Кажуть, що Сара Ларсон повінчана з іншим чоловіком.

Клуні двічі визнавали найсексуальнішим чоловіком світу. Він не був одружений і не має дітей. Джордж зустрічався з актрисами Мішель Пфайффер, Джулією Робертс, Келлі Престон, Деніз Кросбі. Шість років тому він збирався одружитися з моделлю та телеведучою 39-річною Лізою Сноудон. Але вона відмовилася від пропозиції. Клуні заявив, що більше ніколи не візьме шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Клуні з коханою потрапив у аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі