середа, 28 листопада 2007 18:42

Джонні Депп подарував коханій виноградник

  Актори Джонні Депп і Ванесса Параді вирішили побратися на початку наступного року. Вони живуть разом вісім років, мають двох дітей
Актори Джонні Депп і Ванесса Параді вирішили побратися на початку наступного року. Вони живуть разом вісім років, мають двох дітей

Голлівудський актор Джонні Депп, 44 роки, подарував виноградник своїй дружині, 34-річній акторці та співачці Ванессі Параді. Так він привітав її з виходом альбому "Божественна ідилія".

Виноградник розташований біля їхньої вілли в селищі Плен де ла Тур поблизу Сен-Тропе у Франції. Це помешкання Депп купив сім років тому за 750 тис. фунтів. Там у голлівудської пари працюють домогосподарка, садівник і троє охоронців. На віллі є два басейни. Один у саду, інший — у кімнаті Деппа. На деревах навколо помешкання сховані камери спостереження.

— Тут затишно, — каже Депп. — Люблю, коли місцеві жителі кажуть мені: "Привіт, Джонні, вип"єш із нами кави?".

— Депп і Параді — потаємна пара, — розповідає місцевий таксист Жан-Філіп Рено. — Ми часто бачимо їх, але мало спілкуємося.

Джонні й Ванесса живуть разом вісім років. Пара виховує двох дітей — 8-річну Лілі-Роуз та 5-річного Джека. На початку наступного року зірки вирішили відгуляти весілля. У Деппа це буде другий шлюб. У 20 років він побрався з 25-річною візажисткою Лорі Енн Елісон. Вони були разом два роки.

Потому Депп закрутив роман із молодшою на десять років акторкою Вайноною Райдер. Навіть зробив на плечі татуювання "Вайнона назавжди". Пара заручилася, але батько Райдер не дав згоди на шлюб. Казали, що Депп часто розважається з повіями. Посварившись із Райдер, він переробив татуювання на "Вино назавжди".

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп подарував коханій виноградник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі