пʼятниця, 05 липня 2013 00:45

Джонні Депп поцілував чоловіка

Автор: фото з сайта www.spletnik.ru
  Актор Джонні Депп цілує в губи ведучого американського ток-шоу Джиммі Кіммела
Актор Джонні Депп цілує в губи ведучого американського ток-шоу Джиммі Кіммела

Голлівудський актор 50-річний Джонні Депп поцілував ведучого Джиммі Кіммела, 45 років. Сталося це під час нічного американського ток-шоу.

— У вас таке гарне, якщо чесно, красиве обличчя, — сказав в ефірі Кіммел.

Після цього Депп підвівся й поцілував ведучого в щоку. Тоді в губи, а потім ще раз у щоку, — розповідає один із операторів шоу.

— У той момент мене переповнювали емоції, — каже актор. — У школі я не подобався дівчатам. Мав довге волосся, ходив розпатланим. Учителі вважали, що я закінчу у в'язниці або стану наркоманом. Зараз я один із найсексуальніших чоловіків світу.

Джонні Депп був тричі одруженим. Два роки жив із гримером Лорі Енн Еллісон. Чотири — із британською моделлю Кейт Мосс. Хотів від неї дітей. Та Мосс не стала переривати кар'єру. Цивільний шлюб із французькою співачкою й актрисою 40-річною Ванессою Параді тривав 14 років. Вона народила акторові двох дітей.

— Джонні постійно ходив по нічних клубах, розважався з дівчатами, — каже Параді. — Я терпіла це більш як 10 років, потім терпець увірвався.

У Деппа роман із бісексуалкою актрисою 27-річною Амбер Хьорд. Подейкують, що вона зустрічається з подругою, фотографом Тасею Ван Рі, 36 років. Тиждень тому жінок бачили в Лос-Анджелесі. Вони сміялися, обіймалися і фотографувалися на мобільні телефони.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп поцілував чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі