четвер, 15 січня 2009 17:05

Джонні Депп готується до весілля

Джонні Депп готується до весілля

45-річний американський кіноактор Джонні Депп і французька співачка й актриса Ванесса Параді, 34 роки, вирішили одружитися після 10 років цивільного шлюбу. У них є 6-річний син Джек і донька Лілі-Роуз Мелоді, 9 років. Весільну церемонію на 50 гостей запланували в селищі Плен де ла Тур на півдні Франції.

Кілька років тому Депп пообіцяв, що одружиться із Параді, якщо одужає донька. Лілі-Роуз Мелоді тоді була наступила на ржавий цвях і злягла із зараженням крові. У грудні Деппа помітили в ювелірному магазині Каліфорнії — актор вибирав обручку.

Для актора це буде другий шлюб. У 20 років від одружився з візажисткою Лорі Енн Елісон. За два роки пара розлучилася через зраду жінки. У Деппа був роман із молодшою на 10 років актрисою Вайноною Райдер. Він навіть зробив на плечі татуювання "Вайнона назавжди". Та Райдер покинула актора, бо той відмовився лікуватися від наркозалежності. Депп перемалював татуювання на "Вино назавжди".

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп готується до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі