вівторок, 30 листопада 2010 05:45

Двійник Тамари Гвердцителі носить ліфчик п'ятого розміру

Автор: фото: Тарас Подолян
  Киянин Олександр сім років працює двійником грузинської співачки Тамари Гвердцителі
Киянин Олександр сім років працює двійником грузинської співачки Тамари Гвердцителі

"Скоріше би це закінчилося, почався фуршет і ми спокійно собі напилися", — каже в неділю ввечері організатор благодійного шоу "Зіркові близнюки" Олена.

— Пару хвилин тому приперлися дві корови, заплатили 50 рублєй і усілися на віп-місця! — продовжує вона, хитаючись. Чималим животом спирається на стіл. — Я їм кажу: так, встали бистро, я головний організатор, б...дь, до мене віп-гості прийшли. А вони мені: "Пашла на х...!"

Олена за лаштунками столичного нічного клубу "Бінго" в костюмі східної красуні допомагає вдягнути перуку на 26-річного Олександра. Він перевтілюється в грузинську співачку Тамару Гвердцителі.

— Мене звуть Лола Ферарі, — каже Олександр, намагаючись зробити голос тоншим. Зріст під 190 см, міцної статури. — Уже сім років перевтілююся в Гвердцителі. За два-три виходи на сцену отримую 100 доларів. У Гвердцителі великі груди, десь п'ятий розмір. Я маю невеличкі другого розміру, кладу собі в ліфчик пушапи.

Колись на гастролях концерт був впритул до потяга. Перевдягнутися, макіяж змити не встигли. Куримо в тамбурі. Якийсь чоловік вилупляється на мої груди. Я питаю: "Що, подобаються? На, дарю", — дістаю пушап із ліфчика. Він мало не вмер.

У гримерку, стягуючи на ходу сукню, забігає двійник російської співачки Ірини Аллегрової. Матюкається і просить випити. Наливає з картонного пакету червоного вина, запалює цигарку.

— Ну ты, настаящая Аллегрова! Со сцени не падал? — сміються колеги.

— Із рідних у мене тільки мама, — тихо продовжує Олександр. — Із татом не спілкуюся. Він мене впізнав, коли брала участь у програмі "Інтуїція". Подзвонив і наговорив багато гадості. Він не розуміє, що я нормальна, просто працюю травесті. Мама спочатку сильно плакала, а коли побувала на моєму виступі, сказала, що я несу радість людям. Тепер інколи телефонує й каже: "Доця, привіт!". Прикалується. Із роботи і на роботу ходжу жінкою, мені так комфортніше. Сусіди кажуть, коли хлопчиком виходжу: "У тебе така дружина гламурна, вся у стразах, із макіяжем".

Незграбно на високих підборах біжить на сцену.

Спочатку публіка поводиться мляво. За вхід просили 50 грн. Виручені від концерту кошти підуть на лікування 30-річного повітряного гімнаста й двійника Алли Пугачової — Олексія Рогачова. Три тижні тому на пішохідному переході його збила автівка. Перебуває в комі.

На сцену виходить двійник Крістіни Орбакайте. Її грає 27-річний Ігор.

— Спочатку жахався, як цю Орбакайте взагалі можна слухати, — розказує після виступу. У нього волохаті руки, на ногах чорні колготки в сіточку. — Потім сподобалося. Перед виходом тричі хрещуся й випиваю, щоб горло зігрілося — від 50 грамів коньячку до пляшки вина. На місяць можу заробити від 100 до 10 тисяч доларів. 3,5 року зустрічався з дівчиною. Їй моя робота подобалася. Завжди радила, як краще нафарбуватися. Зараз маю іншу кохану. Коли вона згодиться бути моєю, створю сім'ю. Родичі всі в один голос: якщо чоловік кумекає в макіяжі, вдягає підбори, то все — гей. Мама також так думає. Я нормальної орієнтації. А от, Елвіс — гей, — показує на 30-річного Андрія, який готується до виступу.

— Та ні, — відмахується той. — Були поцілунки з чоловіками, але по-товариськи.

Зараз ви читаєте новину «Двійник Тамари Гвердцителі носить ліфчик п'ятого розміру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі