неділя, 05 серпня 2007 18:34

Дружина Караченцова не слухається лікарів

  Людмила Поргіна на презентації книги Миколи Караченцова ”Авось!” — з екс-міністром культури Росії Михайлом Швидким. 22 червня 2006 року
Людмила Поргіна на презентації книги Миколи Караченцова ”Авось!” — з екс-міністром культури Росії Михайлом Швидким. 22 червня 2006 року

Дружина 62-річного російського актора Миколи Караченцова Людмила Поргіна потурає своєму чоловікові в порушенні режиму. Через це медики відмовляються продовжувати лікування актора.

У лютому 2005-го Караченцов потрапив у автокатастрофу. Він пробув у комі 25 днів. Після цього актор страждає на правосторонній параліч і погано говорить.

Торік Караченцов додиктував книжку "Авось!", яка вийшла друком у Москві. Цьогоріч у травні брав участь у концерті зірок естради. У червні з"явився на виступі співака Джорджа Майкла у концертному залі "Олімпійський". Разом із Людмилою актор їздив до Нижнього Новгорода — там він очолював журі конкурсу "Співають актори драматичних театрів".

— Ми ходимо до театрів, музеїв, ресторанів, спілкуємося з друзями, — розповідає Людмила Поргіна. — Коля грає в теніс, пінґ-понґ, лупить боксерську грушу, займається фехтуванням.

Караченцов почав курити в 12 років і не може відмовитися від цієї звички. Людмила обмежує чоловіка 8–10 цигарками на день. Зараз Микола Петрович із дружиною — в Латвії.

— Це неприпустимо, — каже академік Віктор Шкловський, у Центрі якого Караченцов лікується. — На жаль, Людмила Андріївна не розуміє серйозності ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Караченцова не слухається лікарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі