понеділок, 05 травня 2008 15:47

Дружина Дмитра Дюжева вагітна

  Дмитро Дюжев і Тетяна Зайцева познайомилися півтора року тому
Дмитро Дюжев і Тетяна Зайцева познайомилися півтора року тому

Тетяна Зайцева, дружина російського актора 29-річного Дмитра Дюжева, чекає на первістка. Кажуть, чоловік перестав брати її на вечірки. Нещодавно Зайцева приїхала до телестудії на зйомки програми за участю Дюжева. Дмитро відправив її додому.

— У твоєму стані шкідливо сидіти під софітами, — переконував дружину чоловік.

Дюжев і Зайцева побралися у День закоханих, 14 лютого 2008-го. Тетяна працює у нафтовій компанії. Із Дмитром  познайомилася півтора року тому на закритій вечірці. Торік на сочинському кінофестивалі "Кінотавр" він освідчився. Дюжев замовив у номер готелю букет троянд.

Дмитро наполягав на вінчанні. Він релігійний, не п"є, не палить. Раз на рік іде прощею до монастиря в Рязанській області. У стрічці "Острів" Дюжев зіграв монаха. Після цього подейкували, що актор зібрався до монастиря. Його батько Петро Дюжев наклав на себе руки 1998-го. Тоді від раку крові померла 12-річна Анастасія, молодша сестра Дмитра. Через рік померла від серцевого нападу матір актора.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Дмитра Дюжева вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі