середа, 28 травня 2008 17:41

Донька Путіна вперше вийшла на люди

  За свого президентства Володимир Путін (у центрі) не дозволяв фотографувати своїх дітей. Це перше фото, на якому він зі своєю дочкою Марією (ліворуч) і дружиною Людмилою
За свого президентства Володимир Путін (у центрі) не дозволяв фотографувати своїх дітей. Це перше фото, на якому він зі своєю дочкою Марією (ліворуч) і дружиною Людмилою

В інтернет-щоденнику "Ідіот"" опублікували фото доньки прем"єр-міністра Росії Володимира Путіна Марії, 22 роки. На знімку вона з батьком і матір"ю Людмилою Олександрівною.

Особисте життя Путіна та його сім"ї в Росії є забороненою темою для преси. Доньок Путіна ніхто не знає в обличчя. На вулиці вони з"являються з охороною. Фото Марії та її на рік молодшої сестри Катерини друкували лише в невеликій книзі про їхнього батька кілька років тому. На світлині двом русявим дівчаткам із бантиками 5–6 років на вигляд.

Улітку 2004-го доньки тодішнього президента Росії складали вступні іспити до Санкт-Петербурзького державного університету. У вузі посилили охорону. Марія вступила на біологічний факультет, Катерина вирішила вивчати японську. У червні викладачі закладу отримали вказівку: не говорити про доньок Путіна. За п"ять років навчання дівчата жодного разу не з"явилися у стінах вузу. Вони навчалися вдома за індивідуальними програмами.

— Викладачі навіть між собою боялися розмовляти про доньок Путіна, — розповідає бібліотекар університету. — Підручники для них отримували старости груп.

11 червня 2005 року Марія Путіна вийшла заміж на грецькому острові Санторін. Про весілля розповіли власники одного з тамтешніх готелів. Церемонія одруження відбулася у православному соборі міста Фірі. Факт весілля підтвердив і менеджер ресторану.

— Донька Путіна приїжджала навесні, щоб подивитися садочок на даху ресторану, — сказав менеджер. — Там вона хотіла влаштувати банкет, але місце було занадто маленьке.

— На острові всі про це говорять, але нас поки що офіційно не повідомили, — каже прес-секретарка мерії острова Санторін.

Молодша донька Путіна — Катерина — живе в німецькому місті Мюнхен.

Зараз ви читаєте новину «Донька Путіна вперше вийшла на люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі