понеділок, 19 січня 2009 19:17

Донька Преслі познайомила двійнят із дідусем

Автор: фото: SPLETNIK.RU
  Ліза-Марія Преслі та її чоловік Майкл Локвуд показали доньок Фінлі та Харпер через три місяці після їхнього народження
Ліза-Марія Преслі та її чоловік Майкл Локвуд показали доньок Фінлі та Харпер через три місяці після їхнього народження

Фотографії 3-місячних Фінлі й Харпер, онук американського співака Елвіса Преслі, опублікував журнал "Піпл". Двійнята народилися торік 7 жовтня в сім"ї 40-річної Лізи-Марії Преслі й музичного продюсера Майкла Локвуда.

Жінка впродовж двох років намагалася завагітніти.

— У мене густа кров і схильність до утворення тромбів, — каже Ліза-Марія. — Через це пережила кілька викиднів.

Ліза-Марія має генетичну схильність до повноти. За час вагітності погладшала на 13 кг.

Донька короля рок-н-ролу захоплюється магією та спілкується з душами померлих. Каже, що познайомила двійнят із покійним дідусем (Елвіс Преслі помер 1977 року від передозування ліків).

— Медіум сказала мені, що тато мною пишається, — розповідає Ліза-Марія. — Він у захваті від онучок. У нього все добре. Він спостерігає за мною та дітьми.

Ліза-Марія знімається в кіно, де грає саму себе. Живе в Лос-Анджелесі, виховує також двох дітей від першого шлюбу з музикантом Денні Кео: 19-річну Райлі й 16-річного Бенджаміна. Із Денні Кео прожила шість років, а за два тижні після розлучення  вийшла заміж за співака Майкла Джексона. Шлюб брали у Домініканській Республіці, де через 20 місяців розлучилися. Американський актор Ніколас Кейдж прожив із Лізою-Марією два роки. Жінка водила Кейджа до медіума, щоб просити у покійного батька благословення на шлюб і подальше життя.

Зараз ви читаєте новину «Донька Преслі познайомила двійнят із дідусем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі