пʼятниця, 21 січня 2011 00:15

Донька повторить життя матері

Автор: малюнок: Дмитро СКАЖЕННИК
 

"У нашій сім'ї вже п'ять років самі негаразди, — пише 57-річна Ніна Василівна з міста Чернігів. — У доньки після весілля виявили онко. Вона розійшлася, бо стала непотрібною чоловіку, осталася з малою дитиною на руках. Хочу, щоб вона одужала, вірю в найкраще. Син ніби здоровий, але тоже життя не має. Уже з трьома жінками жив. Год поживуть і розбігаються. Як поробив хтось йому. Він працьовитий, але на роботі зараз виникли проблеми. Працював у бухгалтерії, мав справу з грошима, а тепер не може дорахуватися великої суми. Боюся, щоб його не посадили. Сама від нервів почала хворіти".

У конверт жінка вкладає сімейну фотографію. Донька і син схожі на матір очима, лобами і підборіддями. Лист коментує криворізький біоенергетик Лілія Хасапєтова, 44 роки.

— Сім'я переживає важкі часи. Через зовнішню схожість у людей можуть повторюватися долі. Донька повторить життя матері. Вона одужає, може вдруге вийти заміж і народити ще одну дитину. Через два роки бачу поповнення вашої сім'ї. Син мав важкий рік. Наступного року може готуватися до позитивних змін. Одружиться з дівчиною, яку знає не перший рік.

"Я огрядна жінка, а здоров'я не маю, — пише вінничанка 50-річна Євдокія Василівна. — Болячок у мене — цілий букет. Останнім часом щось зробилося з позвоночніком. Ходити не можу, бо ноги болять. Маю двох синів. Старшому Віті виповнилося 28 років. Він ніяк не може влаштувати своє життя. Чомусь не люблять його дівчата, покидають. Меншому Петрику — 19 років. Він у мене кволий, постійно хворіє, болять ноги і живіт"

Лілія Ернестівна дістає з конверта зігнуту вдвоє фотографію. На ній Євдокія Василівна з синами Віктором і Петром.

— Діти мають слабкий імунітет. Ніякої порчі на сім'ї не відчуваю. Меншому синові треба підлікувати печінку. Старший — знайде свою пару до 2012 року. Поки що йому не час створювати сім'ю. Вам потрібно обстежитися, може допомогти курс масажу. Лікування краще почати в лютому.

"Моя онука вагітна, — починає лист львів'янка Анна Григорівна, 69 років. — Із чоловіком живе в гуртожитку. Прошу її переїхати до мене на квартиру, але вона відмовляється. У гуртожитку в них злі сусіди. Мають лукавий погляд. Боюся, що зглазять мені внученьку".

— Вагітним жінкам треба носити з собою свячену проскурку, іконку та зубок часнику. Поріг оселі можуть обсіяти свяченим маком. Перед виходом із квартири краще перехреститися. Це допоможе вберегтися від недобрих поглядів. Вагітним не можна вживати нецензурні слова і знаходитися в компанії, де лаються. Матюки руйнують генетичний код дитини — набір інформації, збережений у хромосомах.

"Маю чоловіка Толіка, сина Олега, дочку Катерину, зятя Івана й онуку Лесю, — розповідає 54-річна Надія Петрівна з Полтави. — Донька живе окремо від нас, але з чоловіком у неї життя не складається. Він її часто кидає, потім миряться. Він повертається, але я ж то бачу, що конфлікт на тому не вичерпується. Ми живемо з сином. Йому вже 29 років. Цілими днями сидить удома. Сердитий, усім незадоволений. Ми з чоловіком часто хворіємо. Може, на нас недоброзичливі люди посилають болячки? Або хата наша стоїть на якомусь неблагополучному місці?"

— Бачу, що чоловік доньки любить випивати. Його треба лікувати. Сварки на цьому не припиняться. Онука Леся має світлу вдачу. Вчасно розкрийте таланти дівчинки. Сину Олегу треба знайти нову роботу. Може почати власну справу. Тоді вийде з депресії, зустріне свою пару. У чотирьох стінах йому залишатися небезпечно. Собі з чоловіком болячок не приписуйте. Не відчуваю на вашій родині ніяких порч і заклять. Частіше моліться, ходіть до церкви. Це допоможе розібратися з багатьма проблемами.

Зараз ви читаєте новину «Донька повторить життя матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі