середа, 07 травня 2008 17:00

"Дочка звинувачує мене в розлученні"

"Зараз я маю похилий вік, дорослого внука-студента, але моя доля хвилює мене і досі, — звертається Майя Дунайко з Рівного. — Після нелегких післявоєнних та шкільних років я мріяла здобути вищу освіту, зустріти серйозну людину і благополучно влаштувати своє особисте життя. Навчаючись у педінституті, дружила зі старшим хлопцями, які пропонували свою руку і серце. Вагалася, кому надати перевагу. Але в цей же період познайомилася з молодшим від себе хлопцем, який серйозно мною захопився. Домовлялися зустрітись через тиждень — приходив на другий день із квітами і хорошими цукерками в карманах.

Продружили з ним майже рік, він запропонував вийти за нього заміж. Я довго вагалася, адже хлопець був молодший від мене на шість років, хоч я захоплювалася його ростом, спортивною фігурою, солідністю, скромністю та увагою до мене.

Переборюючи своє вагання, в серпні 1964 року ми поженилися. Через рік у нас народилася донечка Маргаритка. Батько приділяв належну увагу дитині: гуляв із нею на свіжому повітрі, водив у дитсадок. Але перед тим, як дитина мала йти в школу, стався розлад у нашому сімейному житті. Наш татусь знайшов собі дівчину і став повертатися додому серед ночі. Мені хотілося залишити його і поїхати на край світу, але на носі було 1 вересня, вперше для моєї доньки. Важко було це перенести. Пізніше стала спостерігати, що мій чоловік веде себе неспокійно перед жінками, які в нас бували. Це мене принижувало, і я сказала собі: якщо ще щось подібне трапиться, розведемося. Так і сталося. Чоловік розпилювався у своїх почуттях. Проживши під одним дахом 29 років, ми розвелись і роз"їхались.

Зараз живу з донькою й онуком, але знову ж у непокої. Дочка звинувачує мене в розлученні, хоч знає про невірність батька. Він заходить до нас, матеріально допомагає, підтримує зрідка зв"язок з онуком. Справи йшли до примирення, але мій "благовірний" знову завів знайомство зі своєю сусідкою.

Я сказала доньці, щоб вона вибачила мене за те, що не можу вибачити батька. Очевидно, я помилилася, коли вийшла за нього заміж. Так чи ні? Хотілося б прочитати відгуки".

Зараз ви читаєте новину «"Дочка звинувачує мене в розлученні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі