середа, 04 квітня 2007 15:58

Діджею Паші костюми вибирає Єфросиніна

Автор: Фото: Євген КОЛЕСНИК
  Павло Шилько з помічницею Оленою в студії ”Гала радіо”
Павло Шилько з помічницею Оленою в студії ”Гала радіо”

Діджей Паша 10 років веде прямі ефіри на "Гала радіо". На початку 2007-го став його президентом.

За скляними дверима сидять два білі й один сірий боп-тер"єри. Павло Шилько, 29 років, виходить зі студії. Дивиться на мобільний, перемикає на вібродзвінок. Просить помічницю Олену зробити чай із цукром.

— Идем в кабинет, — каже сухо, — там уютно.

За Павлом ув"язуються дві собаки.

— Наш бос Джон (гендиректор "Гала радіо" американець Джозеф Лемир. — "ГПУ") обожнює собак, — говорить Паша. — Раніше в нас жила псина Гала. Джон привіз її з Америки. Була неповороткою, важила 120 кілограмів. Напередодні Нового року померла. Дівчата тиждень ходили з мокрими від сліз очима. Тузіка й Грея теж подарував Джон. Через рік у них народилася Бандитка.

Павло не пускає собак до кабінету, зачиняє двері.

Сідає в шкіряне крісло, закидає ногу на ногу. Розповідає, що на "Гала" працює з 19 років.

— Навчався на другому курсі університету імені Шевченка, — поправляє краватку, витягує шию вгору. — Прочитав на дошці оголошень: "Радиостанция ищет молодых ведущих". Передзвонив. Дівчина милим голосом відповіла: "Да-да, приходите".

12 березня 1996 року Павло Шилько вперше вийшов у ефір.

— Друзям, батькам нічого не казав. А наступного ранку хлопці зустріли в інституті. Гукають: "Привет, знаменитость", — уперше за весь час розмови усміхається діджей.

— Того дня півкурсу святкувало день народження нашої однокурсниці Юлі, — веде далі. — Ближче до дванадцятої включили музичку й натрапили на мене. Потім розповідали, як хтось сказав: "Да это ж Паша!". А йому у відповідь: "Не может быть, он же с нами празднует!". Озирнулись — а мене нема.

Пили вишукане вино

Питаю, чи дружить поза роботою із частою партнеркою по телеефірах Машею Єфросиніною.

— На вихідних із дружиною Анею ходив у гості до Маші, — неохоче розповідає Павло. — Аби посидіти разом, домовлялися за місяць. Розмовляли про музику, пили вишукане вино. Маша любить дарувати мені вино або коньяк. Я спиртного не вживаю. Лише витончені напої.

Каже, що любить класичні костюми та краватки:

— Коли треба купити костюм, дзвоню Маші. Кажу: "Выручай! Нужно пополнить гардеробчик". І ми йдемо в "Квадрат". Вона миттєво бачить, що мені личить, як на мені сидять речі. Але в "Квадраті" доводиться платити втиридорога. Тому намагаюся привозити одяг із закордонних відряджень.

До кабінету входить помічниця Олена:

— Павел, там УТ-1 хочет нас снимать. А Настя отказывается. Говорит, у нее плохая прическа.

— Это шо за новость! — Павло підводиться, обпирається кулаками об стіл. — Передай ей, что это не обсуждается, быстро!

Прошу розповісти про дружину. Павло округлює очі, кліпає. Потім переводить погляд на перстень на руці.

— Давайте, я вам розповім, як 2002-го літав на вручення "Ґреммі" до Лос-Анджелеса. Я був на репетиціях, — жвавішає, потирає руку об руку. — Елтон Джон годину сидів за лаштунками в позі лотоса, із заплющеними очима. А Мадонна репетирувала виїзд на лімузині три години.

Запитую, яке в нього авто. Діджей напружено дивиться у вікно, каже що має автомобіль "Фольксваґен Вента" і власного водія:

— Я вмію водити. Але машини — не моя пристрасть. Думаю про роботу, а це відволікає від дороги. Якщо доводиться керувати самому, їду повільно, обережно. Зате дружина їздить швидко і вправно.

Запитую, як вони познайомилися.

— Не хочу розповідати, — діджей крутить перстень. Надуває губи, потім розказує:

— Ми одружені вже 5 років, а я досі закоханий у Аню, як юнак. Познайомилися на дні народженні її подруги Олени. Спершу виголошували тости, а потім почали співати. Я одразу запримітив, що Аня має гарний голос. Сказав їй про це. Вона розповіла, що в школі співала в хорі. Решту вечора ми розмовляли про музику.

1977, 6 серпня — Павло Шилько народився в місті Мєждурєченськ Росії
1983 — родина переселилася до Запоріжжя
1994 — вступив на факультет іноземних мов Київського університету ім. Т.Г. Шевченка
1996, 12 березня — перший ефір на "Гала радіо"
1998 — познайомився зі студенткою Інституту міжнародних відносин Ганною Москвич
2001 — одружилися
2002 — літав на фестиваль "Ґреммі" до Лос-Анджелеса
2005 — разом із Машею Єфросиніною вів пісенний конкурс "Євробачення"
2007 — президент "Гала радіо"

Зараз ви читаєте новину «Діджею Паші костюми вибирає Єфросиніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі