вівторок, 20 листопада 2012 06:15

Ді Капріо просить 23 мільйони доларів за маєток

Автор: фото з сайта www.facebook.com
  Американський актор Леонардо Ді Капріо розійшовся з моделлю Ерін Хізертон. Пара не бачилася місяцями, бо Лео постійно знімався і переїжджав
Американський актор Леонардо Ді Капріо розійшовся з моделлю Ерін Хізертон. Пара не бачилася місяцями, бо Лео постійно знімався і переїжджав

Американський актор 38-річний Леонардо Ді Капріо виставив на продаж свій будинок у Малібу на березі Тихого океану. Просить за нього $23 млн.

— Цей дім звели 1927-го, — розповідає рієлтор. — Леонардо Ді Капріо купив його 10 років тому за 6 мільйонів доларів. За цей час у будинку ніхто не жив, тут постійно робили ремонт. Зараз у ньому дві спальні, тренажерний зал, кінотеатр і два робочі кабінети. Поряд є дім для гостей, приватний паркінг та пляж. Кілька потенційних покупців оглянули маєток, але поки що ніхто не готовий віддати за нього таку суму. Зараз будинок здаємо в оренду. Місяць проживання обійдеться у 150 тисяч доларів.

Леонардо Ді Капріо називають найбільш високооплачуваним актором Голлівуда. Торік він заробив $77 млн, за даними журналу "Форбс". Має ще один дім у Малібу і два будинки в Лос-Анджелесі.

На початку цього місяця він розійшовся з дівчиною моделлю Ерін Хізертон, 23 роки. Раніше зустрічався з моделями Жизель Бюндхен та Бар Рафаелі.

— Я не знайшов жінки, з якою хотів би прожити все життя, — говорить Леонардо. — З Ерін ми зустрічалися дев'ять місяців. Але через насичений графік не можемо бути разом далі.

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо просить 23 мільйони доларів за маєток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі