четвер, 11 вересня 2008 20:18

Чоловіки зраджують, бо ми їм це забороняємо

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"У мене одна надія на вас, — пише Галина з Тернопільської області. — Мені 50 років, хворію уже дев"ять років. Діагноз лікарі встановили, а от причину — ні. У мене низький цукор у крові. Всі інші аналізи в нормі, підшлункова залоза відхилень не мають. Уже перепила багато ліків, а покращення немає. Часто стає погано, навіть коли цукор у нормі. Підкажіть, від чого це в мене?"

Цілителька Української академії Людмила Захарченко, 51 рік, помітила в жінки великий витік енергії з організму.

— У вашій голові — там, де роднічок, бачу пробиту діру, — цілителька дивиться на фото. — Із дірки виливається енергія. А підшлункова болить, бо намагається забити ту бездну. Тут спрацювала програма на смерть. Пані Галина була небажаною дитиною, її хотіли позбутися, але згодом передумали. Я знаю жінку, яка хотіла зробити аборт, а потім народила сина. У 20 років він загинув в армії — спрацювала програма смерті, яку колись включила його мама.

Нехай Галина молиться до сонця, неба, Бога. Тоді вимкне програму смерті.


"Не знаю, що з моїм чоловіком, — пише Ніна з Дніпропетровської області. — Можливо, щось поробили його коханки. Він не раз їздив у Крим, був там по два тижні. Син вигнав його з дому. Чоловік був не проти піти, але наказав розділити будинок. Я погодилася, а донька не дала. Чоловік зненавидів мене і дітей. Він випиває по півлітра горілки за дві години".

— Чоловіка хотіли підкорити, бо ліва і права частина його мозку заблоковані, — Захарченко дивиться на фото. — У нього було багато жінок, кожна намагалася забрати його. А дружина прагнула підлаштувати чоловіка лише під себе. Він нікому не корився й опинився на бездоріжжі. Ніна дуже сильна жінка. У тому, що її чоловік так поводиться, є  її провина теж. Людині треба давати свободу. Коли жінка повністю підкорює чоловіка, вона порушує його духовний і життєвий шлях. Це практично повільна смерть. Тоді людина страждає, не може реалізуватися, запиває, гуляє. Інколи краще розлучитися. Чим більше ми притягуємо до себе когось, тим більше хтось хоче відірватися. Чоловіки зраджують, бо ми їм це забороняємо. Родині треба покаятися, попросити вибачення одне в одного.

Чоловіки зраджують, бо ми їм це забороняємо

"Мені 34 роки, маю купу болячок, — пише Наталія з Полтавщини. — Останні три роки почуваюся дуже погано. По жіночій лінії все болить. Знайшли кісту, мастопатію і фіброму. Лікуюся, але здоров"я нема. Знахарі теж не допомагають. Моя свекруха померла від раку груді, а бабки казали, що вона житиме. Тепер працювати не можу, все зі сльозами. І чоловік у мене гулящий. Донька дуже боїться за мене".

— У жінки справді великі проблеми, — визначає цілителька. — Але вона лише сама собі може зарадити. У родині оселилася негативна енергія, Наталя вбирає її в себе, як губка. Від цього і хвороби. Чорна енергія йде ще від болячок покійної свекрухи. Чоловік теж має негативну енергію. Наталі треба добре подумати, чи варто жити з ним далі. Не треба боятися робити вирішальні кроки. Треба щиро відкрити душу, стати на коліна і помолитися перед Богом.

Не всі бабки допомагають при онкології. Щоби вилікуватися, треба самому бути сильним.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки зраджують, бо ми їм це забороняємо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі