вівторок, 15 лютого 2011 00:15

Чоловікам радять ходити на роботу непричесаними

9 лютого у Києві влаштували турнір серед перукарів і візажистів в одному зі столичних салонів краси.

— Цього року в зачісках переважатимуть легкість і невимушеність, — каже столичний перукар Наталя Федюта, 28 років. — На роботу можна ходити нерозчесаним. Чоловікові заплутане волосся додаватиме сексуальності. А от розпатлана жінка здаватиметься агресивною.

Наталя два роки поспіль була "кращим перукарем". Цирульницями працювали обидві її прабаби.

— Хітом сезону буде високий начіс з об'ємним пучком волосся на маківці. Пряме волосся — в минулому. Воно пасує лише дівчатам з ідеально овальним обличчям. Вирівняти можна хвіст або кілька пасм ззаду.

Збирає у пучок волосся моделі, стягує його резинкою.

— Дівчатам із середнім та довгим волоссям раджу хвости. Весна вимагає відкритого обличчя. Кінські личитимуть жінкам до 30-ти. Старші виглядатимуть вульгарно.

Пасма викладає на голові, прикріплює невидимками. З обох боків приколює кілька штучних косичок. До діадеми чіпляє виплетене серце з рожевими стрічками.

— Ультрамодним буде дуже довге або дуже коротке волосся. Занадто довге багатьох старить. Але дівчата продовжують викидати гроші на нарощення. Підлітки вистригатимуть чуби дугами, фарбуватимуть у колір, протилежний основному. Білявки — у чорний, зелений або яскраво-рожевий, брюнетки — у червоний та білий.

Поруч стриже білявку Ірина Левицька, 31 рік.

— Зараз модно носити різні зачіски на різних півкулях мозку. Одну половину голови накручуємо, іншу вирівнюємо. Можете половину голови вкрити гелем, а іншу лишити сухою. Залишайте волосся різної довжини, фарбуйте різними кольорами. Учора прийшла жіночка передпенсійного віку. Пофарбувалася у малиновий. Попросила зробити на потилиці кілька білих тигрових плям. Півгодини умовляла її не робити цього, бо виглядатиме смішно. А їй внучка порадила. Каже: "Бабушка, тоді ти у мене будеш молодою і красівою".

Стиліст Олена Батрак робить макіяж підлітку.

— Готуємося до випускних вечорів. Не хочу, щоб школярки приходили на них з чорними стрєлами і коричневими щоками. Навіщо дівчат перетворювати на зрілих тьоток. Мінімум пудри і тонального крему — у моді свіжий колір обличчя.

Багато хто нарощує довгі вії.

— Недавно жіночка прийшла. Вії на ніч приклеїла, а вранці око не могла розплющити. Питаю, на який клей клеїли. Серйозно відповідає: "На "Момент". Хотіла, щоб добре трималися, не відвалювалися". Вії причепилися намертво, довелося зістригати. Разом з ними половина своїх відпала. Не варто соромитися своїх коротеньких. Вони надають личку виразності й дівочої вроди.

Зараз ви читаєте новину «Чоловікам радять ходити на роботу непричесаними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі