четвер, 23 жовтня 2008 16:46

"Цілі регіони встидаються розмовляти рідною мовою"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Як зрозуміти високопосадовців в українському уряді, кому вони служать? Нав"язують погляди, які чужі більшості українців, зневажають тисячолітні традиції богослужіння. З усього видно, що наші урядовці скоро почнуть проповідувати вірування з джунглів Амазонки.

У нормальних державах чиновники, парламентарі завжди патріоти своєї країни, а в нас — чужі мова, релігії, пісні, газети, книги, телебачення. Чужі урядовці-намісники методично нищать все українське. Вже є цілі регіони, де люди встидаються або бояться розмовляти рідною мовою.

Таке плазування, страх залишилися в нас із часів російської імперії. Тінь її і зараз нависає над Україною з часів голодоморів, таборів і розстрілів.

Зовсім не дивно, що всі бувші по соцтабору примусові союзники бігом і дружно подалися в НАТО — подалі від неситого ока захланних сусідів. Тому і дозволяють будувати на своїй території оборонні об"єкти. Все більше людей і в Україні схиляються до співробітництва з НАТО через зверхнє ставлення російської влади до України й постійні погрозливі заяви".

Листа надіслав Михайло Хоминець із с. Олеша Тлумацького р-ну Івано-Франківської обл.

Зараз ви читаєте новину «"Цілі регіони встидаються розмовляти рідною мовою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі