четвер, 04 лютого 2010 19:52

"Через два роки ваша сестра народить сина"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Моїй сестрі 26 років, — пише Марія Жолудь із Львівщини. — Зустрічалася вона з однокласником. Але до нього почала загравати її подруга, водила його до себе додому. Коли сестра про це взнала, сказала йому. Хлопець тиждень вибачався, але вона не простила. Постійно повторювала: "Якщо ти раз так зробив, то все життя так робитимеш". Сестра виїхала за кордон на заробітки, а той хлопець оженився з нашою сусідкою. Коли сестра приїжджає, спілкуються, наче друзі. Про заміжжя не думає. Знайомиться з багатьма, але до всіх ставиться з осторогою. Вона добра, працьовита, гарно готує. Хочу їй допомогти знайти щастя в житті".

Розглядає листа київський біоенергетик Юрій Козлов, 44 роки. З конверта дістає фотографію 3х4. На ній — сутула жінка з коротким чорним волоссям та розкосими очима.

— Гарна дівчина, вона швидше за вас заміж вийде. Вінця безшлюбності на ній немає. Кавалерів від себе відгороджує, бо перестала довіряти чоловікам. Навесні зустріне гарного хлопця, і вже до осені готуйтеся на весілля. Через два роки народить сина. Буде мати двох дітей, обидва — хлопці.


"Моєму сину 50 років, — звертається 70-річна Інна з Черкас. До листа приклеїла фотографію сина, зроблену на паспорт. На ній сивий чоловік у синій сорочці. — Він живе зі мною. У шлюбі не був. Має хорошу спеціальність, але в житті йому не везе. За що не візьметься, нічого не виходить. Останні три-чотири роки почав сильно пить. Багато разів возила його на лікування, але через місяць зривався. Я через нього дуже мучуся".

Пити починають самотні чоловіки й ті, кого "гризуть" дружини

— Це проблема не сина, а матері. Самі винуваті, що розбалували його. Недаремно спартанці забирали від матерів синів до 5 років, щоб вони виросли чоловіками. А ви свого тримаєте біля цицьки. Не одружився, бо ви всіх дівчат гнали з хати. Від самотності ховається за горілкою. Пити починають самотні чоловіки й ті, кого "гризуть" дружини. Не поможуть йому ні баби, ні гадалки. Дайте йому свободу. Не лайте, коли приходить із роботи без грошей. Підтримайте, бо наступного дня взагалі не прийде, а зіп"ється і замерзне під парканом.


Розкриває конверта з листом від Тамари Лободи з Полтави.

"У моєї дочки рак лімфовузлів. Уже чотири роки вона хворіє, її облучали, капали хіміотерапію. Трохи нормалізується на певний час, а потім пухлина знову росте. Їздила по бабах, по церквах, але нічого не допомагає. Вона вірить, що вилікується. А в мене нема сил дивитися, як вона марніє. У неї ще маленька донечка 4 роки".

Юрій Козлов роздивляється фото доньки. На ній — жінка 30 років у білому светрі під шию. Висвітлене волосся до плечей. Позаду падає тінь.

— На дівчину наклала порчу подруга, бо та у неї відбила хлопця. Ще й вийшла за нього заміж. Порчу видно по тіні. Ліворуч вона чорніша, отже, пухлина в неї з лівого боку. Найчастіше порчу напускають дівчата, коли не поділили кавалерів. Чи жінки, які не можуть вирвати чоловіка від коханки. Ви даремно поспішаєте хоронити свою доньку. Вона вас переживе.

Зараз ви читаєте новину «"Через два роки ваша сестра народить сина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі