пʼятниця, 05 листопада 2010 01:39

Брати Клички за вечір заробили 830 тисяч євро

Автор: фото з сайта www.pravda.com.ua.
  Віталій Кличко (праворуч) спілкується з меншим братом Володимиром і його дівчиною американською актрисою Хайден Пенеттьєрі
Віталій Кличко (праворуч) спілкується з меншим братом Володимиром і його дівчиною американською актрисою Хайден Пенеттьєрі

Боксери Володимир та Віталій Клички в одному зі столичних готелів влаштували аукціон. Для продажу підготували сім лотів.

— Найшвидше з молотка пішло право зіграти у гольф з Володимиром Кличком на острові Майорка, — каже його брат Віталій, 39 років. — Це задоволення обійшлося одному з гостей у 60 тисяч євро. Довгий час за цей лот боровся капітан футбольної збірної України Андрій Шевченко. Але його купив якийсь бізнесмен. Активний торг ішов і за право зіграти в теніс з екс-першою ракеткою світу німцем Борисом Беккером. Справжній ажіотаж у залі викликав лот, що надає можливість винести 11 грудня на ринг німецького Маннгейма перед боєм брата з Чісорою один з Володиних поясів.

Це право, а також два квитки у віп-сектор на бій, купила за 350 тис. євро Марина Суркіс, донька президента футбольного клубу "Динамо" Ігоря Суркіса.

— Марина — велика прихильниця боксу. Казала, що не пропускає жодного матчу. Навіть купила боксерські рукавички з автографом Володимира Кличка, — продовжує Віталій.

На аукціоні також виставили картину 34-річного Кличка-молодшого.

— Як я створював картину? Натягнули на боксерську грушу полотно, наніс на рукавички фарби і почав прикладати кулаки до картини, — розповів він і за 5 хв. продав картину за 55 тис. євро.

Спеціальним гостем вечора стала рок-група "Скорпіонс", яка приїхала на гастролі до Києва. Музиканти виставили на торги свою гітару. Музичний інструмент купили за 230 тис. євро.

Дружина Кличка-старшого Наталія за 35 тис. євро намагалася продати свою сукню. Торги затягнулися. Врешті-решт плаття купив її чоловік.

Усього зібрали 830 тис. євро. Ці кошти підуть на ремонт і реконструкцію дитячих спортивних шкіл.

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички за вечір заробили 830 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі