середа, 16 лютого 2011 05:15

Бочкарьова перевезла сім'ю до Києва

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Російська актриса Наталія Бочкарьова
Російська актриса Наталія Бочкарьова

Російська актриса 30-річна Наталія Бочкарьова, виконавиця ролі Даші Букіної в серіалі "Щасливі разом", перевезла родину до столиці. Танцюватиме в шоу "Танці з зірками".

— Організатори винайняли мені трикімнатну квартиру в центрі Києва, — каже на репетиції танців у студії на Подолі. — Житиму у вашому місті, доки братиму участь в проекті. Із дітьми приїхали дві наші няні. Чоловік до танців мене не ревнує. Бачимося з ним дуже рідко. Дітей у Київ зі мною відпустив.

Наталія заміжня за адвокатом Миколою Борисовим. Виховують 4-річного Івана та Марію, 3 роки. Їх актриса народила під час зйомок "Щасливих разом".

Торік брала участь у російській версії "Танці з зірками". Посіла друге місце.

— У Києві відпочиваю від московської метушні. У мене таке враження, ніби я приїхала в якийсь пансіонат у лісі. Ходиш собі спокійно вулицями, гуляєш. От учора заходила в один магазин і мені кажуть: "Ви схожа на Дашу Букіну". Я вислухала компліменти і не призналася, що я і є Даша Букіна. А от у ресторані мене впізнав шеф-кухар. Приготував дуже смачний десерт.

Солодке люблю. В цукерках, шоколадній пасті, в десерті ніколи собі не відмовляю. От м'яса не їм. Недавно пішла на Бессарабку з телеведучою Анфісою Чеховою, і вона постійно просила мене: "Скоштуй оце сало, скоштуй ковбасу". Я тоді так напробувалася всього, що зрозуміла: треба переходити на якусь траву.

Цікавлюся, чи спілкується із своїм партнером по серіалу Геною Букіним — актором Віктором Логіновим.

— Ми з Вітею дружимо, але не так, що спілкуємося щодня. У нього свої діти, сім'я, в мене свої.

Зараз ви читаєте новину «Бочкарьова перевезла сім'ю до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі