четвер, 16 лютого 2006 19:33

Більшість призів виграли передплатники

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Кульки склалися у число 0906 — і аудіоцентр поїхав у Гребінки
Кульки склалися у число 0906 — і аудіоцентр поїхав у Гребінки

Розіграш відбувся минулої п"ятниці, о 12 годині на Кудрявському узвозі, 7 — у редакції "Газети по-українськи". Особливістю цього розіграшу було те, що у ньому вперше брали участь усі передплатники, які надіслали копію передплатної квитанції. Усього надійшло 8 619 карток. Найбільше заявок було на телевізор, найменше — на пляшку коньяку. До кожного списку учасників, які надіслали картки, додавався список передплатників загальною кількістю 3576 осіб.

Перша читачка завітала об 11.20. Ніна Петрівна Коротченко, 71 рік, пояснила:

— Я так зарані, бо з транспортом зараз дуже погано. Тож вирішила перестрахуватися.

Майже кожний наступний читач розповідав, що трамваї стоять уже 40 хвилин. Тому добиратися доводиться або пішки, або маршрутними таксі.

Списки цього разу не вивішували, бо вони були дуже великі. Тож кожен міг підійти до менеджера Артема Шлапака та подивитися на комп"ютері номери, які отримала його картка.

О 12.05 почали розіграш. Повторили правила. Як завжди, кульки "виловлювали" з чотирьох акваріумів. У першому були одиниці, у другому — десятки, у третьому — сотні, у четвертому — тисячі. У списках спочатку йшли номери тих, хто надіслав картки, потім списки передплатників.

Почали розіграш із пляшки коньяку "Тиса"

Почали розіграш із пляшки коньяку "Тиса". Її виграє передплатник з Івано-Франківська П. Парипа. Фен, праска, фотоапарат, чайник, ікра, велосипед, м"ясорубка також дістаються передплатникам. Читачі-кияни захвилювалися, адже майже кожен із них надіслав картки.

— Щоб вигравали не передплатники, треба повернутися до початку списку, — сказав хтось із гравців. — Треба витягти нуль на тисячах. Давайте поміняємо тих, хто тягне кульки. Ідіть, Чеславо, ви, у вас має вийти.

З новою групою тих, хто тягне кульки, вийшла Чеслава Багаєва, 53 роки. Вона стала однією з переможниць конкурсу "Виграй 500 гривень-9" і одержала в редакційній бухгалтеріїї 50 гривень. Чеслава Іванівна стає біля акваріума з тисячами і, дійсно, витягує "нуль". Таким чином, випадає номер 0158 — і пральну машину виграє Володимир Олександрович Горденок — єдиний киянин серед переможців.

— Як буде одержувати приз, скажіть йому, що це з моєї легкої руки, — каже учасниця розіграшу.

Серед тих, хто прийшов на розіграш, цього разу не виграв ніхто. Читачі неквапно починають розходитися. Дехто ще раз перевіряє списки, звіряє свої номери. Інші діляться враженнями, розповідають, кому вже пощастило. Усі прощаються до наступного розіграшу.

Зараз ви читаєте новину «Більшість призів виграли передплатники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі