середа, 19 січня 2011 00:00

Баллок зустрічається з одруженим чоловіком

Автор: фото з сайта www.worldru.ru
  Голлівудська актриса Сандра Баллок цілує актора Райана Рейнольдса
Голлівудська актриса Сандра Баллок цілує актора Райана Рейнольдса

Голлівудська актриса 46-річна Сандра Баллок зустрічається з канадським актором Райаном Рейнольдсом, 34 роки. Торік у грудні він подав документи на розлучення з американською актрисою 24-річною Скарлетт Йоханссон. Вони ділять майно.

— Сандра і Райан — неповторна пара, — розповідає знайомий актора. — Почуття між ними зав'язалися 2009 року під час спільних зйомок у фільмі "Освідчення". У стрічці героїня Сандри виходить заміж за свого підлеглого, щоб отримати американську візу. Там є кілька еротичних сцен, які вони блискуче зіграли. Після перегляду фільму я був певен у щирості їхніх почуттів. Тоді вони не могли зустрічатися, бо мали сім'ї. Тепер вони живуть у будинку Сандри. Але намагаються не привертати уваги до своїх стосунків.

Сандра Баллок п'ять років прожила у шлюбі з байкером Джессі Джеймсом. Подала на розлучення після того, як дізналася про його стосунки зі стриптизеркою 35-річною Меліссою Сміт. Спільних дітей у подружжя не було, на початку 2010-го вони усиновили 3-річного Луїса Бардо.

Зараз ви читаєте новину «Баллок зустрічається з одруженим чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі