четвер, 04 травня 2017 05:20

Автівку Роберта Борки наскрізь прошило металевою трубою

Зять нардепа Михайла Ланьо з "Відродження" 38-річний Роберт Борка загинув у ДТП. У селі Сільце Іршавського району на Закарпатті його "Ауді" з мосту злетіла у воду.

— Автівку наскрізь прошило металевою трубою, — розповідають очевидці. — Водій отримав складну травму ноги. Помер у лікарні.

Роберт Борка був депутатом Хустської міськради від Партії регіонів і президентом місцевого футбольного клубу "Нарцис". Мав славу кримінального авторитета. Восени 2011 року після матчу чемпіонату Закарпаття влаштував бійку з арбітром і міліціонером. За це його арештували на два місяці. У липні 2015-го в мукачівському клубі "Антарес" брав участь у перестрілці між "Правим сектором" і оточенням свого майбутнього тестя Михайла Ланя. З його донькою 22-річною Ніколеттою одружився торік 17 липня.

— Ніколетта керує "Антаресом". Із нею Роберт познайомився після перестрілки, — говорить 33-річний Михайло з Мукачева. Прізвище просить не вказувати. — Свято відгуляли в ресторані "Савой", що належить родині нардепа. Запросили багато гостей. Розважали їх відомі гурти та музиканти.

Зараз ви читаєте новину «Автівку Роберта Борки наскрізь прошило металевою трубою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі