неділя, 10 вересня 2006 16:39

"Аня знайшла собі багатшого"

Автор: фото: Володимир СІНДЄЄВ
  Володимир Захаров десять років захоплюється пірсингом, а працює барменом
Володимир Захаров десять років захоплюється пірсингом, а працює барменом

25-річний киянин Володимир Захаров десять років проколює людям вуха, брови, пупи, носи, губи, щоки, шиї і навіть геніталії. Сам Вова — з борідкою, у військових черевиках, руки та плечі у татуюваннях. На пальцях срібні персні з черепами та скорпіонами, брови проколоті штирями. У розтягнутій дірці в мочці правого вуха — металева прикраса.

При знайомстві галантно цілує руку.

— У мене є цікавіші штуки, — висуває язик. У ньому теж стирчить штирок. Звичним жестом задирає футболку, демонструючи соски, проколоті круглими сережками з шипами. На череві виколоті прапор конфедерації та трикутна голова інопланетянина. На правому плечі — медуза, знак байкерів. На передпліччі — крилата дівчина, яка цілується з хлопцем: знак свободи та руху. Нижче — голка, символ майстрів пірсингу. На спині — плетіння із сердечками, що означає "спілкування з усіма, крім геїв і лесбіянок".

— Ще кілька тату маю на гомілці, — оголює ногу. — Мені з дитинства подобаються пірсинг і тату. Після школи підробляв на станції техобслуговування, був барменом, а потім плюнув і вирішив зайнятися пірсингом. Поїхав у Санкт-Петербург, — смачно затягується цигаркою, — знімав там у знайомих квартиру. Це, до речі, дешевше, ніж у Києві. Там майстри пірсингу й тату мають ліцензії, а в Києві є лише два професійні салони — "Планета Тату" й "У діда".

У "Планеті" мій зведений брат Кльопа працює. Такий чувак, — хапається за голову, — весь у татуюванні, зірки на обличчі. Підвішував сам себе за шкіру на 20 гаків. А у програмі "Диваки" вживив другові Максиму в голову силіконові роги. Макс теж прикольний: у нього від черева до грудей — тату, а пупок і головка проколоті. Я не наркоман, нічого не нюхаю, пива не п"ю, тільки курю, але пірсинг — це наче наркотик! — каже захоплено.

Вживив другові Максиму в голову силіконові роги

Розповідає, що майстром з пірсингу пупка не станеш, доки не проколеш 150 пупків.

— А вони колять пупки пістолетом для вух! — обурюється на "вуличних" майстрів. — Інструмент і сережки мають бути стерильні, голки — для пірсингу. Одноразова коштує 10–15 гривень, багаторазова — 50. У Штатах стоматологи забороняють проколювати язик, — додає, — бо будь-яка сталь у роті окислюється. Від того псуються зуби. У мене теж почали зуби розсипатися. Найболючіші місця для пірсингу, крім язика, — це геніталії, соски й ніс. А для татуювання — горло, шия, живіт і гомілка. Коли мені робили тату на животі, мало не сконав від болю. Жінкам легше: у них є жирок. Можна робити без знеболювального.

Пояснює різницю між татуюванням, татуажем і бодіартом. Перше — абстрактне зображення на тілі, друге — забивання (насичення) фарбою натурального кольору губ, брів і вій. А бодіарт — це малюнок на тілі, який легко змити.

— Клієнту треба точно пояснювати значення татуювань, — застерігає. — Знати, які зображення вибивають собі кримінальні авторитети, які — сексуальні меншини. Бо, якщо потім вивести тату, на шкірі назавжди залишиться біла пляма.

Володимир мріє забити собі татуюваннями всі руки та одну ногу до коліна.

— Коли приходив у садочок до малої, вихователі лякалися, — сміється. — Я чотири роки жив із Анею, яка мала дочку Аліну, — роз"яснює. — Аня з Херсона. Ми разом продавали компакт-диски. Знімали кімнату в Новосілках за Теремками, вона й у батьків моїх трохи жила, у двоповерховому будинку в Голосієві. Гроші витрачав на її дитину, але невдовзі Аня знайшла собі багатшого. Дочка плакала, вже й татом мене називала.

Володимир каже, що мав три кохання. Із першою жінкою познайомився у 18 років. Анжела була на два роки старша і працювала менеджером. Та згодом дізнався, що вона заміжня.

— Із другою, Дашею, зустрічався до помаранчевої революції. А тоді випадково знову побачилися на Майдані. Подали заяву в рагс, я замовив весільну сукню, зал, запросив діджея. 29 січня 2005 року о 15 годині мали одружитися. А за тиждень я побачив, як Даша в переході цілується з іншим. Дізнався, що вони разом уже три роки, а зі мною вона гралась.

— На Майдані не чіплялися за сережки і тату? — питаю.

— Колись хлопці з Партії регіонів пригрозили, що розірвуть на шматки. А якось на Хрещатику вдарили чимось важким по голові, потім лежав у реанімації. У бурсі, де вчився на маляра-штукатура, теж діставали. Вуха рвали, били. Я можу постояти за себе, але бійки не люблю. Тому й записався у загін громадської охорони. Тепер у свята наводжу порядок на вулицях.

Цікавлюся, скільки Володя заробляє пірсингом.

— 2–3 тисячі гривень на місяць. У сезон навіть більше. Сім"ю можу забезпечити. Але одружуватися краще з розлученою жінкою або з одинокою мамою. Вони не шукають принців.

1980, 11 жовтня — народився у Києві в сім"ї бізнесменів
1988 — два роки розбирав автомобілі на станції техобслуговування
1993 — бармен
1996 — навчався у санкт-петербурзькій школі пірсингу
1998 — охоронець у нічних клубах
2004 — був у охороні наметового містечка на Майдані; майстер з пірсингу за викликом у столичних салонах краси
2006 — у наметовому містечку "Ветеранів Майдану". Старший бармен у барі "П"ятачок" у Гідропарку

Зараз ви читаєте новину «"Аня знайшла собі багатшого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі