пʼятниця, 09 грудня 2011 10:19

Януковичу через місячне затемнення краще їздити поїздом

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

10 грудня буде друге цього року місячне затемнення. Почнеться о 16.06 за київським часом, триватиме 51 хв. Затемнення буде видно після заходу сонця, якщо не хмаритиметься.

— Наступні два тижні Україну колотитиме, — прогнозує столичний астролог 35-річна Єлизавета Сорокіна. — Люди виходитимуть на вулиці, але їхніх вимог не чутимуть. Критичні для країни будуть 14, 15 і 19 грудня. 19-го має відбутися саміт Україна–ЄС. Його краще було би перенести на 20 грудня. Бо не порозуміємося з Європою. Віктор Янукович за гороскопом — Рак. На цей знак зодіаку затемнення вплине найбільше. Усі справи, за які братиметься Рак у цей час, провалюватимуться. Януковичу варто відмовитися від авіаперельотів і поїздок автівкою на далекі відстані. До Нового року йому краще пересуватися поїздом.

44-річна Лілія Хасапєтова, біоенергетик із Кривого Рогу, радить 10 грудня не  вирішувати нічого важливого. Мати про запас необхідні ліки:

— На дорогах буде багато заторів та аварій. Запізнюватимуться всі — "швидкі", міліціонери, пожежники, партнери на ділові зустрічі, закохані — на побачення. Буде багато сімейних сварок.

Наступне повне місячне затемнення відбудеться 15 квітня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу через місячне затемнення краще їздити поїздом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі