пʼятниця, 06 травня 2011 07:15

"Янукович утече за кордон"

Автор: МАЛЮНОК: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Екстрасенс 47-річна Неллі Ушакова родом із російського міста Володимир. Зараз живе у Києві, у мікрорайоні Виноградар. Запрошує до кімнати, де проводить сеанси. Вимикає телевізор. Просить говорити російською, бо українську знає погано.

— За освітою я лікар-невропатолог, — розповідає про себе. — Ще маю філологічну освіту. Працювала лікарем у поліклініці. Пам'ятаю себе з 4 років. Моя мама була терапевтом, мала дар ясновидіння й цілительства, але приховувала. Приймала тільки найближчих друзів та родичів. Мене садила на підвіконня. Я дивилася, як вона це робить, і просила Бога, щоб і мене зробив чарівницею.

Мама померла в мене на руках. За день до смерті вона сказала: "Я піду завтра, в суботу, близько сьомої вечора. Тільки не лякайся, сядь поруч, візьми мене за ноги, потримай пару хвилин".

Через кілька місяців у мене почалися сильні головні болі, непритомніла. Лікарі не знаходили патології. Коли перепробували всі засоби, чоловік привів якогось дідуся. Той сказав, що мама передала мені силу. І якщо я не працюватиму, не видужаю.

Як ви лікуєте?

— Із заплющеними очима бачу все, що треба побачити. Якщо людину цікавить здоров'я, то мені показують усі внутрішні органи. Іноді передбачаю недуги людям, вони не вірять. Ідуть до лікарів, а ті мій діагноз підтверджують. Користуюся православними молитвами. Якщо нас зурочили, отже, ми якимись діями це спровокували. Можу передбачити майбутнє, але остерігаюся, бо люди це сприймають як установку.

Чи може людина жити без хвороб?

— Треба жити в гармонії з собою і з вірою. Позитивно думати про інших. Якщо постійно бачити в людях погане, відбувається надлом енергетичної оболонки й людина починає хворіти. Не можна носити чужі речі, особливо із секонд-хенду. Бо матриця енергетики тієї людини входить у нашу. І якщо та людина тяжко хворіла, то через років п'ять ми захворіємо на те саме.

Ви спілкуєтеся з духами?

— У важких випадках, коли не допомагають молитви. Якось дві жінки принесли мені фото і попросили вказати, де перебуває один чоловік. Він зник три роки тому. Від фотографії пішов холод. Я зрозуміла, що чоловіка немає серед живих. Почала просто його кликати — є певні маніпуляції, які допомагають викликати духів. Він відгукнувся — я відчула неприємний озноб, почула ледве виразний шепіт і чомусь почала плакати. Потім із мене пішли слова. Я говорила його голосом. Назвала номер вантажівки, розповіла, як і з ким він їхав, як цю машину в нього забрали, як його вбили, де закопали, детально описала місцевість. Далі він сказав, що рідним треба туди поїхати, знайти бабу Настю, яка живе край села. Вона покаже могилу.

Іншим разом у Москві до мене вночі привезли побиту молодицю. Родичі чоловіка звинуватили її в крадіжці великої суми грошей. Я бачила, що вона не винна, і поїхала з ними — її доля була в моїх руках. Хоча мені тоді було 26 років. Години дві я читала молитви. Але не допомагало. Тоді викликала дух своєї покійної матері. Вона мене підвела до дивана. Я надрізала обшивку, в пружинах намацала пачку доларів, згорнуту в трубочку і перетягнуту резинкою. Старша невістка зізналася, що туди їх сховала, але забула.

Варто мені покинути займатися магією — дістаю удар по життю. Перший чоловік загинув в аварії, коли синові було 3 роки. Син був від Бога — не пив, не курив, учився на юридичному. Розбився на машині у 22 роки.

Можете зробити найближчий прогноз для України?

— Бачу наприкінці травня масові заворушення. Грабуватимуть магазини. Янукович утече за кордон. В уряді всі пересваряться. Після цього президентом буде молодий чоловік років 35–40. Він не з тих, що зараз при владі чи рвуться до влади.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович утече за кордон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі