пʼятниця, 17 травня 2013 07:15

Анджеліна Джолі відрізала груди

Автор: фото з сайта www.wallpapervortex.com
  Американська актриса Анджеліна Джолі під час фотосесії для глянцевого журналу торік у грудні. Першу операцію на грудях їй зробили на початку лютого. У такий спосіб акторка зменшила ризик захворіти на рак
Американська актриса Анджеліна Джолі під час фотосесії для глянцевого журналу торік у грудні. Першу операцію на грудях їй зробили на початку лютого. У такий спосіб акторка зменшила ризик захворіти на рак

Американська актриса 37-річна Анджеліна Джолі видалила  молочні залози через загрозу раку. Серія операцій тривала три місяці.

— Моя мати померла від раку яєчників у 56 років, — розповідає акторка. — Після огляду лікарі сказали, що від неї мені передався раковий ген, і попередили, що я рано чи пізно почую від них діагноз — рак грудей чи рак яєчників. Вирішила діяти завчасно і максимально зменшити ризик захворювання. Зважилася на подвійну мастектомію. Почала з молочних залоз, бо операція на яєчниках набагато складніша.

Першу операцію актрисі зробили на початку лютого. Спочатку їй відрізали груди, а потім сформували нові, штучні.

— Перший тиждень я була із дренажними трубками і тимчасовими імплантантами у грудях. Коли приживили постійні, змогла повернутися до нормального життя. Нові груди нічим не відрізняються від тих, які я мала до втручання. А ризик захворіти на рак упав до 5 відсотків. Тепер мої діти можуть не боятися, що втратять мене через цю недугу.

Анджеліна Джолі заміжня за американським актором 49-річним Бредом Піттом. Подружжя виховує шістьох дітей: рідних 7-річну Шайло, двійнят Нокса і Вів'єн, 4 роки, та усиновлених 12-річного Меддокса, 9-річного Пакса і Захару, 8 років.

— Діти й чоловік постійно мене підтримували. Бред каже, що я правильно вчинила і це ще більше зблизить нас.

В оточенні актриси говорять, позаторік вона запідозрила у себе рак. Тоді за два тижні схудла на 7 кг. За зросту 173 см важила 45 кг. Джолі запевняє, що втратила вагу, бо сиділа на дієті.

— Понад 20 років я вегетаріанка. Не вживаю м'яса, молока, яєць. Їм лише вівсянку на кокосовому молоці та салати. На день мені достатньої двох ложок вівсянки і кілька горіхів мигдалю. П'ю воду і трав'яні чаї без цукру.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі відрізала груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі