понеділок, 15 червня 2009 18:13

Анастасія Волочкова помирилася з колишнім чоловіком

Автор: фото: Тарас Подолян
  За річний контракт із ювелірним домом ”Заріна” російська балерина Анастасія Волочкова отримала каблучку з білого золота з блакитним топазом (на правій руці). На лівій носить перстень, подарований колишнім чоловіком Ігорем Вдовіним
За річний контракт із ювелірним домом ”Заріна” російська балерина Анастасія Волочкова отримала каблучку з білого золота з блакитним топазом (на правій руці). На лівій носить перстень, подарований колишнім чоловіком Ігорем Вдовіним

Минулого тижня російська балерина 33-річна Анастасія Волочкова на день прилетіла в Київ підписати контракт з ювелірним домом "Заріна".

— У меня постоянная связь с Украиной. Все мои бабушки и дедушки родились здесь, — каже. — А тепер ще й я стану обличчям українського ювелірного дому. Завжди намагаюся пробувати себе в різних сферах. У балеті мені вже тісно, — Волочкова заходить у магазин "Заріна" на бульв. Шевченка. На ній строгі чорні штани, оливковий топ. На плечах — легкий довгий золотистий шарф, а на ногах босоніжки на високій шпильці. На правій руці — каблучка з білого золота з блакитним топазом у 40 каратів. Перстень оповитий змійкою з діамантами в понад 2 карати. Це подарунок ювелірного дому за річний контракт.

Тенор Володимир Гришко цілує Волочкову в щоку. Балерина довго розглядає його великий букет. Кладе квіти на стіл. Гришко прийшов, бо "Заріна" спонсорує його концерти.

У залі розносять шампанське.

— Тиждень тому на сцені Малого театру в Москві співала з дочкою (4-річною Аріадною. — "ГПУ") пісню "Цип-цип-цип, мої циплятка", — Волочкова помахом руки відмовляється від келиха. — Не знала, що на концерт прийде мій колишній чоловік. Побачив мене і дочку на сцені, так розчулився. Уявляєте: після виступу вибіг на сцену, впав перед нами на коліна і подарував квіти: і мені, і доньці. Ми помирилися.

Із московським бізнесменом Ігорем Вдовіним балерина розлучилася наприкінці 2008-го.

— Ігор так зачепив цим вчинком на концерті моє серце, що в мене виступили сльози. У нього в той момент теж заблищали очі. Пригадала той час, коли і дня не минало без його подарунків. Бувало, що кидав усі справи, мчав із квітами до мене на гастролі в інше місто — лише щоби обійняти.

Ігор перестав дивитися телевізор і слухати музику, а зайнявся йогою

Нігтями з французьким манікюром постукує по столу.

— Останнім часом ми часто бачимося, він приділяє багато уваги Аріадні. Утрьох недавно вибралися на пікнік, каталися на конях. Він знімає для нас з Арішою дачу в Підмосков"ї. Але чи будемо знову разом — не знаю. Дуже важким був наш розрив. Ми не сварилися через розлучення. Одного дня він просто сказав, що зніматиме окрему квартиру. В останні місяці нашого спільного життя Ігор перестав дивитися телевізор і слухати музику, а професійно зайнявся йогою. Йога посіла в його серці більше місця, ніж любов до мене. А мені ця філософія чужа. Я — православна людина, тому йогою займаюся тільки як гімнастикою. Закинути ногу за вухо можу краще за будь-якого йога.

Асистенти підказують Волочковій, що пора поспішати в аеропорт.

— Подождите, здесь репер Ларсон еще свой букет не подарил, — розштовхує публіку 31-річний Сергій Ларкін. Його руки вкриті татуюваннями. На шиї звисає великий хрест на ланцюгу.

Волочкова віддає букет Ларсона помічниці й пробирається до дверей. Під магазином на неї чекає білий джип. До аеропорту в Бориспіль через тисняву балерина добиралася чотири години.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Волочкова помирилася з колишнім чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі