середа, 23 лютого 2011 05:00

Анастасія Дорошенко помолодшала на 10 років

Автор: фото: Марк ЖУРАВЕЛЬ
  Киянка Анастасія Дорошенко готується до виступу на вечірці ”Таємниці східних красунь” у вінницькому нічному клубі ”Феріде Плаза”
Киянка Анастасія Дорошенко готується до виступу на вечірці ”Таємниці східних красунь” у вінницькому нічному клубі ”Феріде Плаза”

Киянин 30-річний Олексій Снігур танцює у стилі трайбл-ф'южн.

— Такі танці мало які чоловіки вміють виконувати. Знаю тільки двох, що так рухаються, — каже Олексій за лаштунками вінницького нічного клубу "Феріде Плаза" на вечірці "Таємниці східних красунь".

Олексій — фотохудожник. Трайблом захопився рік тому.

— Рухи засвоїв без проблем. Важко далася робота стегнами, особливо хитання ними у швидкому темпі. Раніше на Сході прилюдно танцювали лише чоловіки. Мене до цього схилила подруга.

На танцмайданчик виходить виконавець класичного індійського танцю Сергій Журавльов, 43 роки. Він у золотистій короні. До ніг причепив дзвіночки. Ті  гучно дзеленчать від кожного руху.

— В Україні не зовсім прийнято, що чоловік танцює у гримі, з бубонцями, — Сергій повертається задиханий. Його проводжають свистом та оплесками. — Але в Індії це нормально. Дзвіночки на ногах священні. Коли одягаєш їх, не можна ходити у туалет, переступати через них.

У коридорі до виступу готується киянка Анастасія Дорошенко, 31 рік. Хоча на вигляд їй не більш як 20.

— Трайбл омолоджує і додає здоров'я. Мала раніше серйозні проблеми з нирками — не можна було підіймати важкого. Усі рухи виконують за рахунок скорочення м'язів. Відколи почала танцювати, одужала.

На вечірку приїхали 75 учасників із чотирьох міст України. Захід організували засновниця танцювальної студії "Максіма" — Наталя Плунська та Олена Маргашвілі, редактор місцевого журналу "Фешн вік".

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Дорошенко помолодшала на 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі