четвер, 20 листопада 2008 16:20

Яна Мігаль віщує долю по долонях

Автор: фото: Аліна СТРИЖАК
  Харків’янка Яна Мігаль 13 років займається хірологією
Харків’янка Яна Мігаль 13 років займається хірологією

31-річна харків"янка Яна Мігаль — професійний хіролог. Жінка читає долю по долонях. Зустрічаємося в харківському кафе неподалік кінотеатру "Росія". Янине волосся пофарбоване в рудий колір.

— Навчалася в Харкові на геолога. В "Укрнафтогаз" влаштуватися було нереально — туди давали величезні взятки, — каже російською. На нігтях французький манікюр. — А в мене дитина мала на руках. Хірологом стала, коли поїхала у відпустку в Крим. Я тоді тільки-но вийшла заміж. На вулиці циганка погадала по руці. Сказала, що з чоловіком розійдуся, а друга дитина буде інвалідом. У Севастополі за 35 гривень купила курс лекцій із хірології.

Яна займається хірологією 13 років:

 — Жодна гадалка в переході за 10 хвилин не передбачить долю людини. Долоню треба вивчати кілька годин, а то й діб. Долю визначають не лінії на руці, а психологічний стан людини. Зміниться психіка — зміниться й доля.

За два дні до зустрічі "ГПУ" надіслала Яні фото долонь українських політиків — без підписів. Мігаль дістає з лакованої сумочки кілька знімків.

— Ця жінка може піти з політики заради родини, — каже про долоню прем"єр-міністра 47-річної Юлії Тимошенко. — Найважливішим для неї є бізнес. Постійно думає про крах. Довго вагається перед прийняттям важливого рішення. Президентом навряд чи стане, бо не бачить перспектив, схильна "тонути" в дрібницях. Кілька років тому прибрала собі роль рятівниці,  але руки говорять: такою бути не може.

Зміниться психіка — зміниться й доля

Розглядає фото долонь президента 54-річного Віктора Ющенка.

— Ця людина скоро піде зі своєї посади. До 1992-го він був схильний до логічних і продуманих учинків. Потрясаюче оперував грошима. Після 1992-го перебуває під впливом людей, які вказують, що робити. Керується не логікою, а інтуїцією. Невпевнений, постійно вагається, хворобливо сприймає критику.

Довго розглядає фото долонь 58-річного Віктора Януковича, голови Партії регіонів:

— При першому знайомстві розділяє всіх людей на "своїх" і "чужих". Пробачає оточенню серйозні промахи, навіть якщо це суперечить закону. На компроміс йде складно, не прислухається до іншої точки зору. Боїться ризику, кардинальних змін. Тому чекати від нього реформ не варто. Уникає відповідальності, намагається розподілити її між усіма потроху. Не вміє невимушено спілкуватися. Опинився в політиці, бо хотів досягнути статків.

По долонях Яна пророкує 41-річному мільярдеру-"регіоналу" Рінату Ахметову значні статки.

— Не боїться ризикувати, намагається випередити конкурентів. Його люблять жінки, він романтичний, азартний, із почуттям гумору. Схильний до любовних пригод, не переймається нормами моралі. Але ця людина самотня, великий бізнес — спроба заповнити пустоту в душі.

У лідера Соціалістичної партії Олександра Мороза, 64 роки, хіролог бачить проблеми з серцем.

— Існує вірогідність інфаркту. Болісно завищена самооцінка: вважає, що тільки він може навести порядок. Має диктаторські схильності. Чекає, що увага буде направлена на нього.

Запалює цигарку.

— Людина з наполеонівськими планами, — каже про долоні міністра фінансів 54-річного Віктора Пинзеника. — Хто висловився не на його користь, автоматично стає недоброзичливцем. До тих, що стоять на щабель нижче, ставиться без поваги. За це його не люблять підлеглі. Кожну справу намагається перетворити на шоу.

Бере наступну картку — із долонею міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, 44 роки:

— А цей чоловік відлюдькуватий. За характером схожий на російського прем"єра Володимира Путіна. У президентському кріслі досягне успіхів. Його ворог — емоції, у певні моменти може справляти враження фанатичної людини. Керується принципом: "Менше слів — більше діла".

Депутата-"регіонала" 54-річного Анатолія Кінаха Яна Мігаль називає "чистим песимістом":

— Може бути гарним гравцем у казино, на іподромі та фондовій біржі. Має комплекс "нарциса": упивається своїм становищем у суспільстві, але відвертого лідерства не прагне. А ось ця жінка вважає себе дуже й дуже розумною, звідси всі її проблеми, — кладе на стіл фото долонь "регіоналки" Ганни Герман, 49 років. — Усе, що їй не вдалося зробити, виправдовує непереборними перепонами. Цій жінці неможливо довіритися, адже всі проблеми вона обговорює з іншими.

1977, 5 лютого — Яна Білоус народилася в Харкові в родині міліціонера

1984 — батьки розлучилися

1994 — вийшла заміж за інженера-системотехніка Владислава Мігаля

1995 — почала займатися хірологією

1997 — народився син Денис

2006 — працює хірологом у Росії, по долонях діагностує психічні недуги

Зараз ви читаєте новину «Яна Мігаль віщує долю по долонях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі