середа, 02 вересня 2009 07:59

Американський трансвестит випустив парфуми

Автор: фото з сайту www.regent.blogs.com
  До свого 21-річчя американка Арманда Лепор була чоловіком
До свого 21-річчя американка Арманда Лепор була чоловіком

Нові парфуми випустив американський трансвестит Арманда Лепор, 48 років. 5 тис. флаконів по 125 мл, оздоблених кристалами Сваровські, продаватимуть по $950. Із парфумами покупець отримає у подарунок книжку з неопублікованими фотографіями Арманди Лепор.

До 21 року жінка була хлопцем на ім"я Арман. У 15 він почав зустрічатися із пластичним хірургом і зробив першу операцію — пластику носа. А згодом змінив стать.

Аманда тричі збільшувала груди — до п"ятого розміру, двічі змінювала форму носа, вирівнювала чоло, піднімала лінію волосся. Робила пухкішими губи, стегна і сідниці, а також видалила нижні ребра.

— У мене на тілі нема жодного непрооперованого сантиметра, — каже. — Американська преса називає мене найпотворнішою жінкою планети. Але це заздрощі. Найщасливішою я стану, коли вийду заміж. Поки навіть хлопця не маю.

Арманда Лепор — стиліст, працює фотомоделлю. Рекламувала торгові марки "Армані" і "Версаче". 1999-го годинникова компанія "Свотч" випустила серію хронометрів із її портретом на циферблаті. Вони розійшлася за кілька місяців.

Зараз ви читаєте новину «Американський трансвестит випустив парфуми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі