середа, 30 січня 2013 00:15

Альоша народить у березні

Автор: фото з сайта www.exinfo.net
  Співачка Альоша вийде заміж після пологів. Із батьком майбутньої дитини живе у цивільному шлюбі
Співачка Альоша вийде заміж після пологів. Із батьком майбутньої дитини живе у цивільному шлюбі

Співачка 26-річна Альоша, справжнє ім'я Олена Кучер, зараз на сьомому місяці вагітності. Стать малюка та ім'я батька не повідомляє. Співачка народить у березні. Тоді ж планує побратися з батьком дитини. Зараз пара живе в цивільному шлюбі.

— Чоловік перший дізнався про вагітність. Я була така щаслива, що вирішила не передавати такі емоції по телефону. Виклала цукерками на столі три серця. Два великих і між ними одне маленьке. Усередину поклала конверт із тестом на вагітність із двома смужками. Він був дуже щасливий, бо ми давно хотіли дитину, — каже співачка. — Батькам розповіла, коли була на четвертому місяці. А друзі після п'ятого взнали. Колеги кілька днів тому помітили. Вадима (Вадим Лисиця, продюсер співачки. — "ГПУ") я зразу попередила, щоб був у курсі.

Зараз почуваюся добре. Але на початку вагітності мучив токсикоз. На зйомках терпіла й не подавала виду, що мені погано. Зараз уже не ношу підборів, важко взуватися та одягатися самій. Лежу на ліжку й не знаю, з якого боку до себе підібратися. Речі купую такі, як у Алли Пугачової.

Альоша два роки жила разом зі своїм продюсером Вадимом Лисицею. Розійшлися, бо чоловік не зміг розлучитися з першою дружиною.

Зараз ви читаєте новину «Альоша народить у березні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі